Forumet - Europaparlamentsvalet!

Europaparlamentsvalet!

1792 0 105
Från och med imorgon så kan man börja förtidsrösta i Europaparlamentsvalet! Klockan 10 så öppnar de flesta förtidsröstningslokalerna från vad jag har förstått det och fram till den 6:e Juni så kan man förtidsrösta.

Den 7:e Juni är det valdag med andra lokaler/tider och sista tillfället att lägga sin röst. Tänkte att det kunde vara kul att se hur röstberättigade här på UM har röstat/skall rösta. Eftersom alla partier som har potential att komma in i Europaparlamentet inte fick plats, så pluttade jag dit riksdagspartierna. Man får istället rösta på "annat" om man röstar på något annat parti.

1. Är man inte röstberättigad så trycker man på "Se resultat".
2. Skriv gärna vilket parti du röstade på om du röstade "annat".

eu.jpg

Spana också in:

God Konsument:

Är han som du politiskt? :S


näh långt ifrån, men finns ju bara idioter som ställer upp i EU-valet, en väldigt liten klick nyliberaler inom LUF och dom är väl inte så jättesugna att skicka upp nån anarkist i offentliga ljuset då samhället tabu-målat anarkism. olle schmidt är som vilken random politiker som helst, men han var den första svensken som la till att man inte kan stänga av nån från internet utan en rättegång i telecom-paketet och det tkr jag är viktigt för friheten, därför får han min röst
Sheriffen:

Att inte ha med Sverigedemokraterna och Piratpartiet är kasst av dig med tanke på att båda troligtvis får ett varsit mandat.


Buddah:

Eftersom alla partier som har potential att komma in i Europaparlamentet inte fick plats, så pluttade jag dit riksdagspartierna. Man får istället rösta på "annat" om man röstar på något annat parti.


Fick inte plats, man får ha högst 10 svarsalternativ när man skapar en omröstning.
Läskigt att jag har rösträtt och kommer rösta på det parti som jag efter alla diskussioner med vettigt folk och alla erfarenheter av samhället har absolut bäst uppfattning om, men att jag egentligen inte har en aning om något som har med politik att göra. Jag vet knappt om höger eller vänster är blått eller rött. Eller vilka partiledare som sitter i vilket parti, eller vilka som ens är partiledare. Känns bra [y][tard]