Forumet - ev. Skol projekt

ev. Skol projekt

85 0 14
Tjena, min första tråd [bigcheers]
haha, näe men nu seriöst:
Tänkte att i skolan, skulle man kunna ta upp ämnet om att man kan ha biologi och sen typ nått natur grejsi-mojs så man kan få ta och få en hem uppgift att testa att plantera något.
Tänkte nu i detta fall att jag kunde ta och odla upp indudtri hampa, i den mening att den är laglig för energi saker, typ bränsle o sånt, har läst mycket på FB om det, och så om päronen skulle komma på en, så säger man att det är ett skol projekt, och skylla på dom om allt skulle gå åt pipsvängen [badgrin] ved tycker ni? skulle det gå vägen, och OM det skulle gå igenom så har jag en annan fråga [smile] skulle man kunna odla en liten rackare i en liten bunke så den delar plats med ett fikus träd?
The Box:

Att du har ACAB i din singatur bevisar din bristande intelligens.


[no-no] nä nä nä, ingen bristande intelligens här inte , har den bara för att framföra min åsikt, fritt land typ, ok, det blir ju bara sämre o sämre med det ang. fra och hela den skiten. men nu till tråden! vad tycker ni? skulle det funka, framför åsikter![smile]

Spana också in:

Gojo:

och så om päronen skulle komma på en, så säger man att det är ett skol projekt, och skylla på dom om allt skulle gå åt pipsvängen [badgrin]


Kommer dom på dig så är det bara att du vissa den här filmen:
The Union: The Business Behind Getting High

Och ja, ser den själv så får du lära dig mer. Och jag rekommenderar den här filmen också till alla imbecill som tror att marijuana är farligt!