Forumet - EX som påverkar tjejen i dagsläget?

EX som påverkar tjejen i dagsläget?

296 0 18
Det här kanske kommer låta konstigt för vissa, men såhär är läget:

Jag blev nyligen tillsammans med en tjej efter att bara ha känt henne 2½ vecka. Hon är underbar.

En sak jag stör mig på dock:

Innan hon lärde känna mig så träffade hon en annan kille, han ville ha henne och hon visste inte riktigt vad hon ville. Han var charmig osv.

Hon säger såhär:

"tror de beror på att ja har aldrig fått så bra kontakt med en kille som öppnat sig så grovt, vi han få en kontakt som va så stark och den är inte så lätt att bara skära av"

Det där är alltså anledningen till att han fortfarande kan påverka hennes humör.

Hon lärde känna mig, och då valde hon mig, hon insåg att jag var ute efter något seriöst och hon kände att vi 'connectade'.


Jag vet dock inte hur jag ska tackla det här..
Jag litar på att hon kan sköta det själv, men det var inte så kul i fredags t.ex...

Vi hade en mysig fredagkväll o allt va bra, sen fick hon ett sms av honom där han skrev en uppsats om hur han bad om ursäkt för hur han hade betett sig och sa att han inte kunde gå vidare i sitt liv utan henne, trots att de i princip bara hade pratat i 1 månad +/-. Och när hon fick det smset bröt hon ihop o började gråta.


Så.. alltså.. tips?

Lite luddigt inlägg... tack till er som orkar.
Oväntad:

lol. palla. bli inte för kär nu va, den här tjejen verkar lite jobbig.


det är väl alla brudar mer eller mindre, bara att ta sig igenom problemen. men ja visst, det här är jobbigt.. därför jag behöver hjälp med hur jag ska tackla det.

och vi har pratat lite om det, jag har sagt att jag litar på henne, hon förstår hur jag känner, och hon säger även att om det hade vart tvärtom, alltså att jag hade fått sms av en tjej sådär så hade hon velat att jag skulle brutit kontakten med tjejen.

men jag kan inte bara be henne bryta med honom för att jag ska må bra, då visar jag bara att jag inte litar på henne och att jag är ett svin.

Spana också in:

Fick nyss ett sms av henne där hon skrev

X = Killens namn

"Du ska veta att jag hade ju aldrig velat påbörjat något med dig om det inte va så att jag inte va intresserad utav dig. :) Jag trivs så bra med dig och därför valde jag dig framför X... eftersom annars skulle jag varit så besviken på mig själv att jag gick miste om nått så bra! <33"
llooll:

men jag kan inte bara be henne bryta med honom för att jag ska må bra, då visar jag bara att jag inte litar på henne och att jag är ett svin.


jo, mne fortfarande så håller ju han ett hållster om henne. Jag tror inte att det blir "bättre" för att han uppmuntrar det hela. Kan den där snubben inte acceptera eller respektera att hon är med dig, vad har deras relation för betydelse egentligen?

Tycker nog att X borde ta lite hänsyn och tänka själv. Förstår att det är halvbökigt för dig att ta ställning eftersom det verkar som ett ganska känsligt området för dig och din tjej, utan att man ska behöva skylla på att någon är ett svin och bara svartsjuk etc.

Tycker absolut inte att du ska typ "pressa" henne, men du bör nog göra henne förstodd om att allting inte bara handlar om henne. Det är klart att hon tar sitt eget beslut och du själv gör ju allt du kan för att vara en pojkvän för henne. Annars hade du väl stuckit för länge sedan.