Forumet - Exotica i Lund

Exotica i Lund

3844 0 68

Spana också in:

Tözen:

ppft,fjortis,sålänge dom betalar för husrum och mat så bestämmer dom precis allt över dig,jävla fjortisfasoner,antar att du var en sån som börja supa och röka när du va 13-14 oxå[zzz]visa lite tacksamhet och respekt


Har studiebidrag och betalar för mig själv. Mina föräldrar har varit så pass dåliga föräldrar så jag borde inte ha någon form av respekt för dem överhuvudtaget sedan anser jag att man inte har någon rätt att bestämma över någons utseende bara för att man är förälder åt ett nästan myndigt barn har man inte rätten att "äga" barnet. Men jag kan hålla med om att det är fel när man är 13-14årsåldern kanske men nästan år fyller jag 18 plus att det är lagligt för en 16åring att pierca sig i danmark. Vissa piercingstudios i Sverige tar emot ungdomar från 16årsålern också utan föräldrars underskrift. Anledningen till att jag började supa i tidig ålder var för att jag blev misshandlad av min farsa. Ps. fjortis är inte ett skällsord längre
CRUSHHERHEART:

Ps. fjortis är inte ett skällsord längre


fjortis är ett beteende och du resonerar som en.

CRUSHHERHEART:

Anledningen till att jag började supa i tidig ålder var för att jag blev misshandlad av min farsa. Ps


du får ingen sympati där för jag blev oxå d sen jag va liten,sålänge du inte betalar hyra mat och el så kan dom bestämma när du inte är myndig,lär dig att respektera dom som gett dig husrum i 18 år även d vart förjävligt,du kommer lära dig när du flyttar hemmifrån.

CRUSHHERHEART:

Har studiebidrag och betalar för mig själv


el,hyra,vatten,mat?yeah right
Tözen:

fjortis är ett beteende och du resonerar som en.


Fjortis brukade vara ett skällsord man använde för några år sedan. Numera beskriver man en fjortis på ens skrivsätt. Då man bla skriver oxå på internet.

Tözen:

du får ingen sympati där för jag blev oxå d sen jag va liten,sålänge du inte betalar hyra mat och el så kan dom bestämma när du inte är myndig,lär dig att respektera dom som gett dig husrum i 18 år även d vart förjävligt,du kommer lära dig när du flyttar hemmifrån.


För det första så spelar det ingen roll vad fan dem betalar för mig, för deras beteende är inte acceptabelt och jag tycker mer att det är du som gör fel om du tar del av den skiten du fick ta emot. När något sådant händer sitter man INTE bara brevid och låter processen fortsätta. Tydligen, något du gjorde eller så bara lät du dem trycka in en jävla massa åsikter i ditt huvud när du flyttade hemifrån och undvek att bli en egen individ. Jag tycker tycker synd om dig
CRUSHHERHEART:

för deras beteende är inte acceptabelt och


jag har vart med om samma som dig,när jag bodde hemma hatade jag dom enormt och jag tatuerade mig 2 veckor efter jag fyllde 18 i rent uppror för jag avskydde dom,vilket jag ångrar nu.När jag flyttade 55 mil hemmifrån blev relationen bättre och många gånger jag fick stryk så förtjänade jag d säkert,men knappast alltid.

Att resonera som du gör med att dom ite bestämmer över din kropp är korkat,sålänge du bor hemma och dom betalar så får du fan ta och ge dig.

CRUSHHERHEART:

När något sådant händer sitter man INTE bara brevid och låter processen fortsätta.


åh,så en piercing kommer vara upproret som får dom att sköta sig?[tired]

CRUSHHERHEART:

och undvek att bli en egen individ.


jag har knappt nån relation med mina föräldrar kvar och jag klarar mig ekonomiskt etc etc,så jag är en självständig individ och inte en korkad fjortis som du verkar vara som tror att en piercing kommer göra att dom får mer respekt för dig,idioti.Den som har pengarna har makten.

CRUSHHERHEART:

Jag tycker tycker synd om dig


jag tycker inte synd om dig,så som du resonerar så förstår jag om du får en smäll på käften om du piercar dig.
CRUSHHERHEART:

Det är väl snarare du som har gjort ett korkat uppror om du tattuerade dig bara för att uppröra.


jag gjorde d inte för att uppröra,dom har inte ens sett den,jag gjorde d för min egen skull för jag kunde göra vad jag ville och när jag blev 18 va en vändning i mitt liv för d va då jag bestämde mig att flytta 55 mil hemifrån[tired]lär dig att den som betalar för dig är den som bestämmer tills du är myndig och sålänge du bor hemma om du inte kan kompromissa fram ettavtal som båda parterna tycker är okej,du beter dig som en unge,dom kommer se piercingen och om dom inte gillar d kommer dom ta ut den med våld eller ge dig stryk/ta hand om dina pengar,vänta tills du kan kompromissa nåt bra eller flyttat hemmifrån och inte lever av dina föräldrars pengar/tillgångar.
CRUSHHERHEART:

inte för att uppröra sa du?


uppror är inte samma sak som att uppröra,kolla en ordbok.Jag gjorde d för jag kunde och när jag blev 18 kunde dom inte bestämma mer över mig för jag planerade att flytta hemmifrån.symboliskt och uppror från barndomen,inte för att uppröra.
CRUSHHERHEART:

Syftet var ju ändå att dem på något sätt skulle ta åt sig av ditt handlande.


hur kan du påstå att du vet mitt syfte?hur skulle dom kunna ta åt sig om jag inte ens visat den?[shake]lilla hjärtt,gör om,gör rätt,sålänge dom betalar så ska du hålla käften om du inte hittar nån bra kompromiss.ring soc om dom nu är så hemska mot dig.