Forumet - Experiment!! Inte runka på 40 dagar. Dagbok!!

Experiment!! Inte runka på 40 dagar. Dagbok!!

17660 0 275
Denna diskussion går alltså ut på att jag under 40 dagar ska hålla mig från att runka. Det är ett test där jag ska uppleva hur det är att inte komma på 40 dagar. Så det innebär att jag så klart inte får ha sex. Fick idén från filmen 40 dagar och 40 nätter. Tanker är att jag dagligen kommer skriva ett inlägg hur det går, hur dagen varit och vilka tankar och svårigheter jag stött på. Ni som följer experimentet får komma med inlägg, tips och tanker eller stödjande kommentarer.

Jag får alltså inte komma/få orgasm på 40 dagar. Tror du att jag klarar det?

Spana också in:

Vill bara säga att jag inte är knäpp!! Jag håller med er när ni skriver "varför??" men det är just vad jag skrev...ett experiment. Jag är inte sen med att testa det mesta i livet. Så nu ska jag testa och se hur jag kommer reagera eftersom så många skriver trådar om det, om hur det är, blir man galen, kommer jag komma i sömnen, blir pungen stor (haha det blir den inte det vet jag) m.m. går att räkna upp hur mycket som helst.

Så istället för att bara säga saker i stil med "lägg av, eller finner inga ord" var glad över att kunna följa mina 40 dagar och få veta hur det är utan att själva behöva avstå.

Och om du inte "vill veta" som någon skrev, behöver du inte gå in och läsa vad som skrivs.

Jag uppmuntrar till kommentarer och tips så jag tar mig igenom det här. Tror inte det blir lätt, för jag är en hängiven runkare (tror de flesta killar är det). Det e grymt skönt, avslappnande och gött att dra en runk. Men det vet jag redan. Så nu ska det testas om jag blir något smartare, eller får bättre koncentration. (Har inte hållt upp sen jag var i tidiga puberteten.

Lumpen har jag också gjort, men då var det oftast max några dagar som jag höll upp. Inte så att varken jag eller mina lumpenpolare höll upp under fältveckorna. Var bara att köra på, ingen som var blyg, e man säker på sin läggning så e man. Och ja det går att få vara ensam i lumpen också. Även om det oftast var ett gäng bassar med även när man duschade.
Loggbok inlägg nr1 dag1 avklarad:

Då var snart första dagen slut.

Det har gått bra, inga problem under första dagen.
Berättade för mina närmaste polare under dagen om mitt sjukt jobbiga beslut att starta projekt "inget sprut, inget tjut, bara att hålla ut" 40 dagar utan runk.
Reaktionen från dem var densamma!! HAHAHAHA det klarar du aldrig. "varför?" frågade jag!!! Ingen hade något direkt vettigt svar. Bara inflikningar om hur jobbet det måste vara och hur OTROLIGT sugen jag kommer vara på att få spruta/komma/få en fett skön orgasm/ you namne it etc.

Okej med en vecka eller två tyckte de alla verkade vara ett rimligt mål att nå, men 40 dagar NEJ NEJ.

Frågade om någon provat så de visste!? Nej ingen hade någonsin hållt upp så länge. Men hur kan ni då veta grabbar?? Inget svar...

I alla fall det har verkligen inte varit något problem att hålla händerna borta från slangen idag. Men det konstiga är att bara för att jag satt upp ett antal dagar som mål blir det per automatik svårt. Som om kuken jävlas med mig. Jag menar ärligt talat alla grabbar som läser det här!! En dag är inget svårt. Har varit många dagar då det av olika anledningar inte blivit någon runk. Men försök låta bli bara för att det är ett vad eller en dum idé som dykt upp. Ja då pirrar det i magen, pungen, kuken, ja överallt.

Jag fick den känslan idag att mina polare inte kommer vara till någon större hjälp under experimentet. De har redan börjat göra det svårt för mig genom att försöka locka mig till en handtralla. Allt ifrån att fråga om jag e sugen till att beskriva hur skönt det var efter träningen att få komma hem och belöna sig själv.

Men jag tänker inte ge upp, för då blir den här tråden meningslös och jag svikit mitt löfte till er som vill följa mig. Jag kommer göra allt för att klara av det här och för att kunna rapportera till er vad som hände med mig. Med min kropp, min kuk, pung psyke m.m.

Det är ni som får fråga på om vad ni är nyfikna på att veta. Nu kommer ni ha chansen!

Summan av dagen: En så länge inget problem. Men erkänner att suget att få tömma en rejäl sats har varit större. Det har upptagit mer av mina tankar under dagen än vad det normalt gör. Men beror med säkerhet på att det var första dagen och alla mina grabbpolare snackat om det.

Tillägg:
Normalt brukar jag runka minst 1 gång per dag, brukar ofta bli fler men sällan mer än 3 per dag. Beror ju på att jag har ett liv och att det blir mindre skönt efter varje gång och att satsen inte blir lika kul.

Finns säkert de som tycker det låter sjukt det jag skriver, men jag hävdar att det inte alls är det, utan fullt normalt för de flesta killar. Självklart kan jag inte generalisera alla grabbar, men jag tror det är som jag beskriver min situation för de flesta, men att många inte vågar erkänna det.
Inlägg av trådskaparen:

Till:
MikaelH

Tack för stödet. Vet igentligen inte varför det känns som ett stöd. Eller det vet jag, det känns bättre att veta att någon annan också "lider" sig igenom mina 40 dagar. För just nu när jag tänker på det så känns det som att jag kommer att lida. Som att sakna en gammal vän, eller en syssla som jag så sjukt mycket gillar/tycker om, för visst fan e det skönt att dra en runk.

aja nog om det. haha jag märker att jag ofta glider in på att skriva om att dra en tralla och hur skönt det är. Tror det hör till den psykologiska biten av experimentet att jag kommer uttrycka min längtan efter att få komma i skrift när jag inte får möjlighet till det.

Okej, Så MikaelH!! När var senast du kom? igår? För då ligger vi i fas.

Skriv gärna dina erfarenheter så vi kan jämföra och stötta varandra under resans gång. Borde nästan fira tillsammans när vi klarat av 40 dagar!