Forumet - Experiment med bondage

Experiment med bondage

2213 0 4
Det här är första gången jag skriver en sexnovell. Har ofta börjat förut på en, utan att kunna avsluta på ett bra sätt. Men nu känner jag att jag har mer på fötterna. Så jag presenterar: heterosexuellt bondage (F/m)

Just ja. Berätta om första persons-perspektivet stör. Kände att det var lättare att skriva om jag kunde leva mig in i det samtidigt, läsare kanske inte uppskattar det. Hm. Och den här har ingen backstory, utan vi kör direkt på snusket. Enjoy!

----


Det var någonting väldigt vackert över det hela. Oftast var det jag som bad om att bli bunden, som njöt av friheten i att vara fängslad. Men den här kvällen hade jag frågat om inte jag fick binda honom en gång. Visst hade han gått med på det, och en stund senare låg han där, halv lutad mot sänggaveln, med armarna sträckta över honom, bundna till sänggavelns metalliska stänger. Han var naken, sårbar. Jag band även benen, men litet lösare. Bara precis så att han var tvungen att hålla dem lite isär, med repen knutna till sängens backre ben.

Något jag aldrig vänjde mig vid, är att även om han hade ett så pojkaktigt utseende, nästan oskyldigt, så var hans kuk allt annat än barnslig. Det tog inte länge innan han hade stånd, jag klädde av mig medan jag såg på det jag ibland tänkte på som "gubbkuk". Tjock, ådrig. Han var som en sexets Frankensteins monster på det sättet. Ungt, oskyldigt ansikte, slank och med lagom mycket muskler, och så det där monstret till penis. Jag satte mig gränsle över hans midja, kysste honom.
"Duktig pojke" sa jag, och bet sedan i det där mjuka området mellan axel och hals. Jag kunde höra honom flämta till, kände hur hans muskler rykte till under mina tänder. När jag drog tillbaka såg jag hur hans hud hade rodnat. Att även hans perfekta hud kunde få märken, att jag hade makten att göra sådana märken på honom. Det drog till i min mage av kåthet. Han såg på mig med dimmiga ögon, han försökte kyssa mig, men jag höll mig precis utanför räckhåll. Kämpa, min lilla kissekatt, kämpa.

Jag började smeka hans kuk, ibland drog jag långsamt fram och tillbaka förhuden, ibland snabbare. Ibland drog jag handen lätt över pungen. Ja, visst, han slappnade av, trots de obehagliga banden. En suck kom ifrån honom när jag tog i lite hårdare. Jag böjde mig fram och satte mitt ena bröst framför hans mun. Genast började han slicka, suga, nafsa. Rysningar gick igenom mig, och en glimt i hans ögon sa mig att han nog förstod vilken makt han hade över mig, trots att han var bunden. Jag tog tag i hans hår med min ena hand, tryckte honom närmare min bröstvårta, använde hans mun. Min andra hand använda jag för smeka min klitoris. Efter en kort stund drog jag bort honom, och erbjöd mina våta fingrar.
"Smaka". Girigt sög han i sig, lekte med tungan över mina känsliga fingertoppar. Än en gång började jag runka av honom, ibland plågsamt långsamt, men varierade med en snabbare takt. Hans höfter ryckte till, han började bli rastlös. Jag satte mig grensle över honom, förde försiktigt in hans kuk i min fitta. Den fick glida in långsamt, vicka lite fram och tillbaka. Den var för stor för att helt enkelt tryckas in på direkten. Varje extra centimeter in var en välsignelse, men skulle jag bli för girig skulle det straffa sig. Skulle jag göra illa mig, skulle det inte vara första gången. Jag började rida honom, tryckte ner hans bröstkorg med mina händer och använde honom. Jag kunde inte längre hålla ögonen öppna, och jag misstänker att även han började blunda. När min fitta väl vant sig vid hans storlek började jag öka takten, och smeka min klitoris. Snabbare och snabbare, och jag kunde inte vara tyst. Suckar blev till stön, stön blev till skrik. Jag kunde känna varenda veck på hans kuk, kände hur förhuden gled över det hårda ollonet. Det tog inte lång tid tills jag nådde orgasm. Skrikande och ryckande föll jag över honom.

"Din tur nu" viskade jag hest, och drog ut honom ur mig.
"Mmhm?" var det enda han verkade få ur sig, medan jag satte mig på knä mellan hans ben. Jag smekte hans ansikte, hans bröstkorg, hans nästan flickiga höfter, lekte runt i hans könshår med mina fingrar. Sedan tog jag tag i basen av hans penis, och började suga av honom. Jag kände smaken av mina egna vätskor, men det störde mig inte. Han stönade till, jag visste att han tyckte om det här. Lekte runt med tungan runt ollonet, för att sedan sänka ner huvudet så långt ner över skaftet jag kunde. När jag ibland höjde huvudet och såg på honom, kunde jag se hans bröstkorg höjas och sänkas med hans häftiga andning. Han började slita i repen, jag visste varför. Han älskade att styra mig när jag sög, ta tag i mitt hår och styra takten. Men nej, denna gång skulle han inte få göra det.

Jag fortsatte att suga, varierade tekniken när jag kände för det, försökte låta bli att få kväljningar när han ibland juckade upp, och jag plötsligt fick hans kuk nästan i halsen. Mina händer smekte hans pung, klämde hans söta lilla pojkrumpa... och jag lyfte försiktigt på hans rumpa, för att binda honom var inte den enda nya saken jag skulle pröva idag. Jag smekte med ett finger runt hans anus, han verkade inte protestera. Jag böjde mig ner över sängkanten, och hittade flaskan med glidmedel jag hade lagt där innan.
"Hm?" lät det från honom, med huvudet fullt av kåthet. Inte direkt rätt tillfälle att försöka tänka klart. Jag kladdade in vänster långfinger.

"Ta det lugnt, jag ska vara försiktig" sa jag, men kunde inte dölja mitt flin. Lugnt fortsatte jag att suga av honom, samtidigt som jag lyfte hans rumpa och lät mitt finger glida in i honom. Jag kunde känna hur han efter en stund slappnade av. Jag började gnugga med fingret fram och tillbaka, försökte göra det i samma takt som jag sög. Jag kände hur hans kuk blev hårdare och hårdare, han hade svårt för att låta bli att jucka. Jag visste vad som väntade, och såg fram emot det.

När han väl sprutade i min mun, så kände jag samtidigt hur hans muskler drog ihop sig spastiskt runt mitt finger. Jag sög rent hans kuk, svalde den välbekanta vätskan och drog försiktigt ut mitt finger. Han sänkte direkt ner sina höfter, hela han sjönk ihop. Jag torkade mitt glidmedelskladdiga finger på en servett, och tog sedan loss honom.

"...Du är underbar", sa han när han höll om mig, svettig och darrig.