Forumet - Extra kylning till MacBook

Extra kylning till MacBook

247 0 20
När jag t.ex. tittar på Flashfilmer, eller är inne på ungdomar.se (många flashannonser) och lyssnar på musik samtidigt, blir datorn väldigt väldigt varm (upp till 78*C), vilket känns ganska illa. Vet någon något bra sätt att ge extra kylning till en MacBook?

Spana också in:

Lambda89:

När jag t.ex. tittar på Flashfilmer, eller är inne på ungdomar.se (många flashannonser) och lyssnar på musik samtidigt, blir datorn väldigt väldigt varm (upp till 78*C), vilket känns ganska illa.


tobias:

det finns kylplattor som man kan sätta datorn på som har fläktar som suger bort värmen från datorn.


variabel:

macbook blir ganska varma. se till att du inte blockerar fläktutblåset med något, och vill du ha mer kräm från fläkten kan du använda Fan Control.


Mac - It Just Works [rolleyes]
aristoteles:

Du kan blockera flash om du kör en någorlunda vettig webläsare, det torde iaf dra ner på belastningen.


Firefox, och ja, det skulle jag kunna. Men det är inte vid t.ex. bara UM som det blir varmt, utan när flera sidor (GameReactor, Youtube, UM osv osv) kör Flash-apps samtidigt.

variabel:

macbook blir ganska varma. se till att du inte blockerar fläktutblåset med något, och vill du ha mer kräm från fläkten kan du använda Fan Control.


Tack för tipsen. :)

Gentlernen:

Mac - It Just Works [rolleyes]


Mjao. Min Acer Aspire hade samma problem ... fast, den blev varm vad man än gjorde istället. Om jag hade obegränsat med pengar hade jag skaffat en HP Pavillion DV6 1320 också ... verkar som en väldigt trevlig liten tingest.
variabel:

nice! jag har också beställt från coolstuff förut, fick typ 400 av dom för att jag gjorde en analys av deras då nya design. [party] vad har du för dator som du använder den till?


en hp pavilion som är helt dum i huvudet och ligger på 60 eller 70 grader när man bara är inne på internet, och någonstans mellan 100 och nedstängning när man spelar ett steam-spel. Laptopcoolern drar ner detta till åtminstone 80 grader, så att man kan spela spelen utan att datorn dör. Fläkten går tystare också.

För folk som googlar: laptopcooler laptop kylning kylplatta coolstore hp pavilion fläkt för varm
variabel:

awesome. drar den ned temperaturen permanent eller tar det bara längre tid för den att komma upp i den temperaturen?


permanent, i några timmar. den klarar att frysa ner sig på en halvtimme i frysen, så det är bara att göra det och sen så funkar den lika bra i några timmar till.