Forumet - Extrajobb

Extrajobb

2825 1 15
Eyy, det står helt blankt i huvudet för mig så tänker att jag kollar här om någon av er kan komma på nå bra. Jag jobbar extra atm men är inte helt bekväm med arbetsplatsen/formen, så började fundera på alternativ. Och visserligen finns alla tusentals miljoners olika affärer, restauranger och dylikt, men det jag försöker komma på är nått annat jobb (annan bransch alltså) där man kan jobba extra. Lär väll antagligen vara okvalificerat så också (p.s. är 19, pluggar gymnasiet och har +1 års erfarenhet i butik)

novasans: Eyy, det står helt blankt i huvudet för mig så tänker att jag kollar här om någon av er kan komma på nå bra. Jag jobbar extra atm men är inte helt bekväm med arbetsplatsen/formen, så började fundera på alternativ. Och visserligen finns alla tusentals miljoners olika affärer, restauranger och dylikt, men det jag försöker komma på är nått annat jobb (annan bransch alltså) där man kan jobba extra. Lär väll antagligen vara okvalificerat så också (p.s. är 19, pluggar gymnasiet och har +1 års erfarenhet i butik)
Undersköterska kanske?

Spana också in:

Min mamma jobbade som undersköterska i ett par år tills hon bytte jobb. Hon hade ingen utbildning till det och hon var arbetslös på den tiden och hennes väninna som jobbade som undersköterska sa att dom behövde personal och då fick hon jobbet. Tror ändå inte man behöver gå i högskola eller universitet för att kunna bli undersköterska, därför att det ända du ska göra med dom äldre är att mata, kanske gå ut med dom ifall dom orkar gå. Senare på kvällen ska du fixa dom till sängs. Min mamma hade alltid någon med sig så dom fick åka runt i en bil o besöka de äldre. Har du egen bil får du extra tillägg men om du har körkort får du låna företagets bil. 

KycklingKalkon:
Jag jobbar som timvikarie inom vården(omsorgen då vill säga), ingen utbildning krävs för att vara timvikarie. Vill du däremot ha ett schema måste du ju utbilda dig till undersköterska eller dylikt. Jag tycker det är jättekul, tycker du ska testa iallafall :) 
Okey, det låter ju asbra! Pluggar i Uppsala och akademiska sjukhuset där är stort så antar att de säkert behöver folk där :)