Forumet - Extrajobb - Telemarketing

Extrajobb - Telemarketing

556 0 13

Spana också in:

JennyHedin:

Det skadar inte att vara lite seriös


Tror inte du får ägna dig åt telesex, tror de kräver att man ska vara minst 18 (åtminstone officiellt) men annars är det nog ett rätt bra jobb om man är rätt person. Finns åtminstone en här på UM som jobbar med det, och hon verkar tycka att det är ett rätt okej jobb (för att vara ett jobb).

Men kolla runt lite på arbetsförmedlingens hemsida. De har gott om sådana jobb.
http://platsbanken.arbetsformedlingen.se/Standard/Start/Start.aspx

Tror dock att många vill att man ska vara 18, och många av dem har en lokal du arbetar i. Och att jobba som försäljare, särskilt via telefon, är ett jävla skitjobb. Personligen skulle jag lätt hellre telesexa än telesälja.
Stringburka:

Tror inte du får ägna dig åt telesex, tror de kräver att man ska vara minst 18 (åtminstone officiellt) men annars är det nog ett rätt bra jobb om man är rätt person.


Jag har inte tänkt ägna mig åt telesex, jag vill syssla med teleförsäljning vilket är en helt annan grej. Så om någon kan komma med ett seriöst förslag så skulle jag vara tacksam.
JennyHedin:

jag vill syssla med teleförsäljning vilket är en helt annan grej. Så om någon kan komma med ett seriöst förslag så skulle jag vara tacksam.


hade förut ett jobb åt naturskyddsverket där jag krängde grejjer. fick 117kr + provision. snitta väl lite runt 130kr/h på det jobbet
Stringburka:

ror inte du får ägna dig åt telesex, tror de kräver att man ska vara minst 18 (åtminstone officiellt) men annars är det nog ett rätt bra jobb om man är rätt person.


Stringburka:

Men kolla runt lite på arbetsförmedlingens hemsida. De har gott om sådana jobb.


[love]
JennyHedin:

Någon som vet?[cute]


om du bor i sthlm så är det inte svårt att fixa. jag har själv jobbat med det efter att ha blivit för inspirerad av wall street filmer (Boiler room och Wall Street).

tyckte jag va ascool i början. dessutom hade mitt företag sina lokaler i gamla stan vilket kändes lite flashigt.

tror jag klarade av att jobba i 2 dagar, eller nej 1.5 dygn va det nog. innan jag sa till chefen "jag har lite ont it huvudet" så gick jag min väg och kom aldrig tillbaka.

det suger att jobba med telemarketing :(, du blir utskälld från folk o du gör egentligen inget som känns bra (så var det iaf för mig). man försöker bara lura människor.

ta ett annat jobb! typ i kassa eller något så får du kompisar också på köpet [cheers].

pusspussknull.