Forumet - Extrem handsvett

Extrem handsvett

2327 0 17
Hejsan!

Jag kan börja med att säga att jag har kollat igenom forumet och sånt, men inga seriösa svar tyvärr =/

Jag har EXTREM handsvett och fotsvett som jag skäms väldigt mycket för. Jag har haft det i 3 år nu, blir bara värre.

Om man kollar på mina handflator så är dom helt blöta. Tycker detta är väldigt pinsamt om man tex. är med tjejer. Man vill ju inte röra dom med händerna, rädd att dom säger "HAHAHA VILKEN HANDSVETT HAN HAR!!!". Det är en av orsakerna att jag inte umgås så mycket med tjejer, raggar, "busar" med dom. Skäms väldigt mycket som sagt.

Jag har testat "Absolut Torr" men hjälpte inte.
Funderar på att dra in botox i händerna. Men vill veta biverkningarna av det. Säger det igen, extrem handsvett.

Eller finns det något annat sätt? som är effektivt!?

Disk: Hur blev ni av med eran "extrema handsvett"?

Tacksam för svar / Kronan
kronan12345:

rädd att dom säger "HAHAHA VILKEN HANDSVETT HAN HAR!!!". Det är en av orsakerna att jag inte umgås så mycket med tjejer, raggar, "busar" med dom. Skäms väldigt mycket som sagt.


NUMBER ONE RULE OF THUMB:

YOU DO NOT GIVE A FUCK ABOUT WHAT ANYONE THINKS OF YOU

Handsvetten är bara en biprodukt av din nervositet.

www.realsocialdynamics.com - köp eller tanka några av deras seminars.. Rekommenderar starkt Flawless Natural och Blueprint

Spana också in:

Har du googlat? Tetsa det, man brukar kunna hitta en del. Prata annars med någon på ungdomsmottagningen eller maila din fråga till en läkare på ngn sådanhär sida. Har du använt absolut torr regelbundet? Varje dag och sett till att din händer vart rena och torra. Kanske är värt ett till försök? Sådant brukar ju ta tid tyvär.. Men lycka till!
psykohistorik:

Botox är ett nervgift, så om du sprutar det i nävarna lär få rörlighetsproblem.Därför alla botoxade kärringar ser känslomässigt döda ut


för att bli av med svettning lägger man straxt under huden, för att bli av med rynkor lägger man i muskler - förändrat minspel.
mina armhålor behöll samma känsel iaf [smile]