Forumet - Extremt korta shorts - Vart köpa?

Extremt korta shorts - Vart köpa?

1461 0 45
Jag har letat ganska länge efter ett par nya korta shorts inför sommaren. Vill att dem ska vara extremt korta. (Så korta som det bara går).

Hade 2 par extremt korta shorts som jag köpte när jag var på semester i Filipinerna, men dom börjar vara ganska utslitna nu och behöver ett par nya inför sommaren.

Någon som vet vart man kan hitta så korta shorts i Sverige? Gärna i jeans-tyg. :)

Spana också in:

iosib:

fråga din mamma eller pappa


Skulle jag gärna göra. Synd bara att mina päron inte gillar mitt val av klädstil. Porrigt och slampigt säger dom. [chocked] haha kanske det!

Fasiken! Synd att vissa kläder som är så lätta att hitta i andra länder, är nästintill omöjliga att hitta i svenska butiker. Är alltför korta shorts "skamligt" i Sverige? :/

Tycker inte jag iaf. Och bryr mig inte heller.

Ska fortsätta leta, men hittar jag inga så blir det att slakta ett par gamla jeans. Wish me good luck! [shake]
Jessica_E:

ag har letat ganska länge efter ett par nya korta shorts inför sommaren. Vill att dem ska vara extremt korta. (Så korta som det bara går).


Jag hittar inte heller några som är tillräckligt korta. Jag köper istället de kortaste jag hittar och klipper dom så extremt korta som jag vill ha dom. Klipper bort ganska mycket. Sedan tvättar jag dom ett par gånger i maskin så att kanterna blir lite fransiga.