Forumet - Extremt potenta sömnpiller!? HELP :<

Extremt potenta sömnpiller!? HELP :<

435 0 18
Jag behöver extremt potenta sömnpiller, helst såna som kan få en häääst att somna.

För när jag tar sömnpiller så ligger jag bara allmänt avdomnad i hela kroppen runt 4 timmar och kan inte somna, utan istället försvinner effekten efter den tiden eller längre och jag är tvungen att vara vaken =D

För övrigt så måste jag lägga till att mitt dygn är totalfuckat, ursäkta ordvalet.

Jag somnar runt 7-8 på morgonen, nu var poängen med sömnpiller att jag ska kunna somna runt 4 istället :>

Och sen långsamt men säkert somna tidigare varje dag.

Jag är inte villig att stanna uppe 24 timmar för att ordna mitt dygn då jag börjar bli jävligt trött på det och jag styrketränar en del och vill helst behålla de resultat jag har fått, och eftersom det tar ungefär 3-4 dagar av ordentliga 'stay awake' dagar för att återställa dygnsrytm är jag inte så sugen på det!

Och tro mig, man förlorar kanske inte synliga resultat men styrkan försvinner som fan ;<


Now, help me plx.[love]
Dagger:

extremt potenta sömnpiller


Dagger:

poängen med sömnpiller att jag ska kunna somna runt 4 istället


Dagger:

Jag är inte villig att stanna uppe 24 timmar


Nej. Bara Nej.

För det första så behöver du recept för "extremt potenta sömnpiller", och för det andra så är att vända tillbaka dygnet inte en bra anledning till att ta sömntabletter.

Har du skola/jobb att gå till?, Om inte så behöver du ju inte vara uppe hela 24h för att vända tillbaka det, du kan ju bara försöka var uppe så länge som möjligt så du går och lägger dig ett par timmar senare var dag, då borde du ha vänt tillbaka ditt dygn på mindre än en vecka..

Vad tar du/har du tagit för sömntabletter?

Spana också in:

Jag har aldrig varit hos en doktor för sömnpiller, jag tar bara från vänner :D

Och varför så mkt hat :( Herregud jag undrar bara, handlar inte om klenhet dessutom, handlar om att jag inte vill gå ner 2-3 kg på den tiden jag slösade på att försöka fixa dygnet.

Dessutom så får jag jobb snart, och då blir jag automatiskt tvungen att gå upp tidigare, då blir problemet löst, jag undrar bara helt enkelt om det finns =D

Tog en igår, sov runt 12 timmar, vaknade av ngn som sjöng "You are aamaassinnnggg jassttt thee wayyy u arrr" jävla äckelidol.

så, nu får ni lugna ner er och bara svara på frågan mina kära gummor.
Saknad:

Skulle kanske behöva. Sover verkligen dåligt.


Well well, tränar du utan före-träningstillskott hjälper det nog dig att somna mycket lättare och du sover djupare.

Däremot tar du PWO, som jag gör - om du ens tränar. Så bör du tänka på att köra på morgonen och inte mitt på dagen. Annars lär du ha samma problem som jag (:
Saknad:

Skulle kanske behöva. Sover verkligen dåligt.


MEN [namn]!? HA DU INTE PRATAT MED MIG NÄR JAG VARIT TOKVÄCK PÅ SÖMNPILLER?!? Du vill ej bli sådan, inte bli knark[namn]. :C:C:C

För problemet med piller som ex Stilnoct är att även om man bara VILL ta en så tar stilnoctmonstret över ens hjärna och helt plötsligt sitter man där, utan minne och med flera tomma pillerkartor i händerna. Sedan hittar man spår av nattens bravader (som exempel kan man hitta sig själv i en garderob).