Forumet - eyes wide shut på tv

eyes wide shut på tv

4642 1 71

är det bara jag som känner att konceptet, en stor mängd rika och dekadenta människor som samlas i ett stort slott och har rituella orgier någon gång om året, vore en bra grej att delta i, om det inte vore för att den stora merparten av de deltagande förmodligen skulle vara bdsm-folk på 50+ och allmänt creepy?

kan man komma runt det på något vis? och är det någon här som har tillgång till något slags slott för sommarens backanal?

Spana också in:


Leijonsparf: vadå, du gillar japan. barnvänliga saker från japan är knepigare än det där.
appropå japan: Japans svar på eyes wide shut; Speed Grapher. jag har otaku powers.

speed_grapher_ep_03_000.jpg

Sedan, sant. Mycket skit kommer från japan och som jag konsumerar dagligen. Ser på saker i linje med Twilight ibland utan att jag reflekterar hur lågt mina standarder har sjunkit i vissa avseenden.

Vehnk:
appropå japan: Japans svar på eyes wide shut; Speed Grapher. jag har otaku powers.

speed_grapher_ep_03_000.jpgSedan, sant. Mycket skit kommer från japan och som jag konsumerar dagligen. Ser på saker i linje med Twilight ibland utan att jag reflekterar hur lågt mina standarder har sjunkit i vissa avseenden.
dåså. som vi lärt oss från tv-spelsdebatten så är steget från att konsumera fiktion till att delta mycket litet, så man tycker att du skulle vara mer positiv.
Maks: det är ej en remake
tänkte väl det.

Leijonsparf: dåså. som vi lärt oss från tv-spelsdebatten så är steget från att konsumera fiktion till att delta mycket litet, så man tycker att du skulle vara mer positiv.
Känner olust inför tanken att dela en sexuell aktion med en massa feta män. Hellre tio oskulda högstadieflickor för en själv, precis som i mina animeserier.