Aviseringar
Rensa alla

F.d. SD politiker hoppar av "Man använder sig av samma retorik som Nazityskland gjorde mot Judarna"


Ämnesstartare

Stefan Gising, en foredetta Sverigedemokrat, forsta valet i Mariestads kommun, tar kraftigt avstand i fran sitt foredetta parti, som enligt han, sysslar med samma retorik som nazisterna gjorde. Skillnaden ar att "judar" byts ut mot "muslimer".

Gising har vittnan om den politiken SD verkligen star for. Man kan leka med ord hur mycket man vill, men sanningen ar att nar SD titulerar sig som ett politiskt parti, ar det redan dar nagot gar snett.
"Hur ska vi kunna framstå som ett seriöst parti, när ledande personer i distriktet utmålar en religion till roten till allt ont i världen och i sverige ? När hela mötet blir en debatt om islam, islam, islam och Muslimer, muslimer , muslimer."

MYCKET intressant lasning finns att gora pa hans blogg.
http://staffangising.blogspot.com/2010/07/darfor-ar-jag-inte-sverigedemokrat.htm...

finns aven en lank pa ett inslag i SVT play dar Gising redogor sina tankar i rorligt format, samt ett gensvar av sdu ordf.


   
Citera
Ämnesstartare

Ja. SD är ett rasistisk parti och följer den allmänna trenden bland fascistiska grupperingar i Europa med att rensa ut nationalsocialismen, börja vurma för demokratin och peka ut muslimer som hotet mot den, ge upp gatukampen och istället gå in i parlamenten, osv. Går att jämföra bra med Danskt Folkeparti i Danmark vilket troligen är den situation vi går mot i Sverige, och på längre sikt mot något i stil med utvecklingen kring Lega Nord i Italien. Oroväckande.


   
SvaraCitera

stog om det där på aftonbladet häromdagen


   
SvaraCitera
Ämnesstartare


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Det var ju bra att han hoppade av iaf.

Givetvis kommer alla SD-fanboys tjuta att "han bara ljuger", börja smutskasta honom som person, eller helt enkelt ignorera det hela fullständigt.

Redbulls: Brukar inte gilla wiehe så mycket, men det här var bland det bästa jag hört av honom.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Stringburka:

Redbulls: Brukar inte gilla wiehe så mycket, men det här var bland det bästa jag hört av honom.

Eller hur? Blir riktigt pepp av den.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Lite svårt att säga vad som ligger till grund för det här enskilda fallet, kanske gick han med i partiet med dessa åsikter bara för att planera ett avhopp? Sen är SD harmlöst mot etablissemanget, det vet dem, men de vågar inte riskera det minsta lilla att folket ska se sig om och fråga sig om det inte finns bättre partier än SD.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Arazoid:

kanske gick han med i partiet med dessa åsikter bara för att planera ett avhopp?

Känns föga otroligt faktiskt. Kanske är det som så att tongångarna blivit värre och värre i Mariestad, men det skulle ju vara lite knepigt då partiet gått i en mer moderat ställning under årens lopp.

Ontopic: av det lilla jag läste hade han väl rätt i en sak faktiskt, dom vill komma in i riksdagen till varje pris. Och det såg man genom deras krus mot dom kristna syrianerna som bidrar nästintill lika mycket till kulturkrocken som muslimerna. Men trots detta, så är SD det klart bästa partiet att rösta på tills vidare. i framtiden kommer säkert en mer nationellt inriktat socialistiskt altenativ kommer fram tack vare dom. prioriteten är att sätta integrationsfrågan på dagordningen. [smile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sming:

Men trots detta, så är SD det klart bästa partiet att rösta på tills vidare. i framtiden kommer säkert en mer nationellt inriktat socialistiskt altenativ kommer fram tack vare dom. prioriteten är att sätta integrationsfrågan på dagordningen. [smile]

Att SD kommer in i riksdagen för att utmana etablissemanget är ju bra, men de är inte det bästa partiet ens i nuläget, dom pratar klart och tydligt om vilka problem vi har men deras tillvägagångssätt att ta itu med dom är långt ifrån tillräckliga. Det finns ett sådant parti som du nämnde redan nu, Nationaldemokraterna, läs på om dem först. I längden är dem det bästa vi har. SD orsakar mycket skada när dom ger sig in i politiken med en konstgjord nationell prägel som innebär inte speciellt mycket förändring i verkligheten. Många har gett upp på SD för att de skurit ner på sin politik från att ha varit ett parti för svenskar så blir dom ett parti som de andra i riksdagen. Dom vill tydligen komma in i riksdagen till vilket pris som helst.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ifall man nu vill rösta på knasiga högerextrema kan man ju ändå knasa till det rejält och rösta EAP[crazy]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

:

Kanske är det som så att tongångarna blivit värre och värre i Mariestad

Samma sak kan sägas om SD som parti, dom skär ner och ber om ursäkt när det blir svårt. Ett bra parti står för sina åsikter. Och därmed får ett bättre förtroende från folket.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Arazoid:

Nationaldemokraterna

Har jag inte läst på så mycket om ND. Det enda man vet är väl att dom vill (ville?) slänga ut alla som invandrat efter 70-talet. Hur ser bostadspolitiken ut? skattepolitiken? Sjukvård? etc etc. tvivlar på att dom har ett särskilt brett program faktiskt.

Arazoid:

SD

Allt får tas i små steg. Sverige är inte redo för en stor förändring. det viktigaste är att man skär ner på invandringen och att folk upplyses om det helvete som mångkulturen och massinvandringen för med sig, för det kommer att komma. Många familjer har idag en våldtagen dotter, rånad mormor, eller misshandlat son.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Arazoid:

Samma sak kan sägas om SD som parti, dom skär ner och ber om ursäkt när det blir svårt. Ett bra parti står för sina åsikter. Och därmed får ett bättre förtroende från folket.

Ptja, om det finns några knasiga kommunpolitiker som inte verkar efter deras program kan han ju inte fortsätta verka som det. SD har väl fortfarande problem med knasskallar lite här och var och dom gör bäst i partiet i att rensa upp dom. Politik handlar inte om kvalitet, det handlar om kvantitet. Den som kan sänka sig ner till fotfolkets nivå, är dom som vinner mest röster. Visst att SD förlorar ett par tusen intellektuella hardcore nationalister. Men dom knappar åt sig tiotusentals fler valboskap.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Bra.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sming:

Den som kan sänka sig ner till fotfolkets nivå, är dom som vinner mest röster

Surt för SD isåfall, de har ju inget fotfolk..1/3 av stolarna står ju tomma.[y]


   
SvaraCitera