Forumet - F va illa det är

F va illa det är

132 0 14
Jag och min flickvän har varit tillsammans i snart 3 månader, och vi har kommit till det läget där vi nu känner varandra såpass mycket att man börjar jämföra hur vi hade det innan. Vi brukade ha väldigt roligt innan (vi har ju roligt nu också, men inte alls lika ofta). Detta händer ju alla - Jag vet.

Men jag är mest rädd för att hon ska sluta gilla mig för att vi inte har lika roligt längre. Känns som jag är den som ska stå för det roliga -(Det brukar ju vara så att killen är den som ska vara initiativtagare, men jag är mest för att det ska vara jämställt)-


Jag försöker se detta som ett test på vårat förhållande. Men har någon något tips på vad man kan göra åt det? För detta (känner jag) är inget man egentligen kan vänta ut.

Cheers för seriösa svar

Spana också in:

karku:

Jag försöker se detta som ett test på vårat förhållande


Och jag antar att ni förhoppningsvis kan prata om det, va? För att liksom gå runt och anta saker och oroa sig i onödan - känns väl bara det lite jobbigt?

För att ett förhållande överhuvudtaget ska fungera så tycker jag att ni ska prata om det. Det är i alla fall A & O. Det behöver ju inte vara ett "problem" för det är det säkert inte - men man ska prata om saker man funderar omkring när det handlar om er två.

Och glöm inte att berätta vad du själv tycker är bra med förhållandet - för att undvika missförstånd [tard] typ.