Forumet - Få bukt med pormaskarna! Hur?

Få bukt med pormaskarna! Hur?

3211 0 15
Hejsan!

Jag är en 20-årig kille som genom åren har haft en relativ problemfri hy. Lite finnar här och där, men inget som stört mig särskilt mycket.

Det senaste året eller två har jag dock fått allt fler pormaskar i pannan. Har ganska många, och det ser ganska knottrigt ut ibland. Vill bli av med skiten, och ber därför ödmjukast om er hjälp!

Vilka produkter ska man använda, och hur ska man använda dom? Hur ofta ska man tvätta ansiktet, och när ska man använda ansiktskräm?

Har testat lite blackhead-remover, peeling osv, men aldrig riktigt hamnat i rutinen. Har testat Aco spotless-vattnet också. Skriv gärna hur jag ska använda sådana produkter för att få en slät och fin hy!

Bilder:

http://i.imgur.com/Iwc5T.jpg
http://i.imgur.com/6GEo6.jpg

Tusen tack på förhand!
Är inte jätteinne på dom här termerna. Hursomhelst är knottrorna någon millimeter i diameter, och har ett svart öga i mitten.

Om jag klämmer med naglarna ringlar det sig ut en liten orm av något gult, fettigt material. Det är väl pormaskar?

Tränar regelbundet och äter ordentligt. Röker/snusar/dricker inte!

Tack för ditt svar också :)

Spana också in:

Ögon i en plåthink:

Oil cleansing method. Det funkar så jävla bra. Så jävla bra.


Har kollat upp OCM, och det verkar absolut intressant. Har bestämt mig för att ge det en chans.

Inhandlade Ricinoljan idag på apoteket, och ska köpa solrosoljan senare, första massagen sker ikväll :) Har dock lite frågor:

Hur ofta kör du? Hittar ingen bra info förutom en tjej som säger att hon kör varannan dag. Isf: Hur ska man göra med huden de dagar man inte använder metoden?

Hur ska man egentligen gå till väga när massagen är klar, man tar den varma, våta handduken på ansiktet och låter den svalna, men ska man sen torka av ansiktet, eller låta det vara blött/oljigt? Sen upprepa typ 4 gånger, och då ska oljan vara borta?

Tusen tack för hjälpen :)