Forumet - Få en kille att gilla mig

Få en kille att gilla mig

6487 0 32
Hej hej..
Jag är såååå kär i en kille ( jag är tjej ) , han går i min pararell klass men vi brukar inte umgås.. bara ibland, brukar prata då&då, förut chatta vi i msn och såådär .. Jag har hans nummer och han har mitt, jag har honom på msn och sådär men jag vill vara med honom mer.. Vill att han ska tycka om mig, hur kan jag göra för att få honom att gilla mig?
Finns det några tips från t.ex. killar? Ni killar vet ju hur en tjej ska vara, snälla hjälp mig.. vill bara kraaaaaaama honooooom!!
Har vart ute med honom några gånger med han och hans kompis men .. det är bara hans kompis som är öppen , rolig och sånt .. hans kompis har gillat mig men det vill jag inte, jag gillar verkligen inte hans kompis .. jag var ute med honom för några veckor sen, då det var 30 grader eller nåt .. då var det ganska kul & han var jätte snäll och han pratar med mig då och då men iblandn är jag snackar med honom så svarar han inte?
vill bara att han ska vara med mig, jag gillar honom så mycket :(

Spana också in:

LightInDarkness:

korkat tips grabben ! :P


ja kanske de, han lär väl bara bli kåt i henne iställe då.

roobbiinn:

Finns det några tips från t.ex. killar?


fråga honom om ni kan va nån da', lär känna honom, bli kompis me honom

LightInDarkness:

blyga killar vill faktiskt också träffa tjejer ;)


precis, ja va rätt så blyg av mig förut också, samtidigt va ja skitkär i en tjejkompis. gick fram t henne o fråga om hon ville me på bio, ja "råka" ha en extrabiljett. o nu så är vi ihop[wink]
roobbiinn:

Vill att han ska tycka om mig, hur kan jag göra för att få honom att gilla mig?


roobbiinn:

Ni killar vet ju hur en tjej ska vara, snälla hjälp mig.


Pierca klitoris... har jag hört gör susen..

Nej, men ärligt. Det bästa är att vara ärlig, hitta inte på saker som du tror han gillar. Ja, att försöka ändra dig till något som du tror att han tycker om är bara dumt. Bättre att fråga vad han gillar. Om han gillar en viss slags film, ta med honom på bio med den typen av film... gillar han ett dataspel, fråga om han kan lära dig det, (men då får du vara genuint intresserad av det, annars är det bara jobbigt...).

Visa intresse för honom, utan att snoka... killar gillar att berätta om sig själva!