Forumet - Få ett seriöst förhållande

Få ett seriöst förhållande

151 0 20
Börjar känna mig alltmer uppgiven och hopplös. Har haft det svårt med kompisar nästan hela livet, men på senare tid har det lyckligtvis börjat släppa. Följaktligen har jag inte heller träffat så mycket tjejer förrän nyligen och aldrig heller haft något förhållande (är 19 år). Nu vill jag verkligen träffa någon att dela mitt liv. Umgås så mycket jag kan med tjejer och har även dejtat ganska många. Vi ses alltid ett par ggr och sedan dör det bara ut...

Hur ska man göra egentligen? Man vill ju inte verka desperat och tjata om att ses hela tiden och inte heller vara för passiv. Självklart passar man inte tillsammans med alla, men det känns verkligen som att det borde slå rätt någon gång.

Hur länge brukar ni hålla på och leta efter ett förhållande innan ni träffar någon?

Spana också in:

Sedan så låter det som att din strävan till en flickvän är så stor att det kanske kväver möjligheten lite? du frågar hur länge vi brukar leta efter förhållanden, men jag ska vara ärlig, enda gången det riktigt funkat så letade jag inte, jag bara märkte att, "hey, denna killen var trevlig och jag vill träffa honom igen" så jag denne kille en anledning att behöva ha mitt mobilnummer på sin telefon (en oskyldig anledning till en början) och nu har vi varit ihop i ett år. alla gånger då jag försökte så misslyckades jag, även om dessa killar ibland kommit tillbaka som vänner, vilket också är bra!