Forumet - Få honom på fall

Få honom på fall

674 0 14
Allt är ganska krånligt. Men jag var tillsammans med en kille i ca 1 år, sedan gjorde vi slut, men jag kunde aldrig riktigt glömma honom. Han skaffade en ny tjej, som han nu väntar barn med. Dom är dock inte tillsammans längre, men har bestämt sig för att barnet ska de behålla tillsammans. Vi träffades ett par gånger när de var tillsammans. Och nu har vi börjat träffas ännu mer eftersom de är slut mellan dom. Jag känner bara hur kär jag är i honom och att jag vill att han ska bli min som förut! Han har ju mycket att tänka på då han ska bli pappa och säger att han har ungefär lika starka känslor för sitt ex som för mig. Detta gör mig väldigt nere och nu är frågan hur gör jag för att få honom bli kär i mig? Han vet inte hur mycket han igentligen betyder för mig. Känns också dumt att sitta med en kärleksförklaring då han väntar barn med en annan och igentligen inte ens verkar känna att jag är någon speciell för honom.

Spana också in:

a12345b:

Han ska bli min å så e de med det


Du kan inte ta/äga en annan människa [mad]

a12345b:

han har ungefär lika starka känslor för sitt ex som för mig.


Om du vill vara tillsammans med honom kanske det är en idé att försöka ha något slags öppet förhållande. Oavsett om ni är tillsammans eller ej så kommer han att behöva spendera en hel del tid med sitt ex om de ska ha barn ihop, du gör nog bäst i att inte stå i vägen där.

Läs på lite om relationsanarki eller något och känn efter om du tror att det är något som kanske skulle fungera för dig.