Forumet - Få honom på fall?

Få honom på fall?

210 0 1
Hejhej:)) kanske lite random tråd haha, men aja. 
Ska börja 2an på gymnasiet i höst å har gått o blivit förbaskat kär i en klasskompis, fett osmart jag vet men ja. Inte så att vi känner varandra bra, men vi har en gemensam vän som känner oss båda väldigt bra och sista veckorna innan lovet började vi snacka en del faktiskt, lite tack vare gemensamma vännen. Jag har nu börjat snapa crushen lite smått, o jag har fått höra att han skriver ganska... ja men, "kortfattat" kan vi säga. Vilket jag fått bevisat hehe. Så, antagligen inte kär i mig:) aja han svarar ju iallafall.Mina vänner tycker att ja men "hang in there" & skriv med honom, så kanske han nappar & tillslut faller. Jag är tjej, & hade en kille i min klass börjat skriva med mig & vi snackat ett tag, är oddsen stora att han fått mig på fall. Men, funkar det tvärtom? Kan en tjej få en kille på fall på samma sätt?Vi kommer ju oavsett vad träffas i 2 år till. Därför jag är nojig, vill inte sabba för mycket mellan oss. Egentligen kanske han redan fattat att jag gillar honom, men isåfall visar han det inte. // Förvirrad o osäker tjej

Inga kommentarer

Senast ändrad 1 Jul 2016, 12:24 av Love_girl
Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Känslor är allt spännande va...? ;)

Det beror helt på personen skulle jag säga. Att han är kortfattad säger ingenting. Tycker majoriteten av killar och tjejer är kortfattade. Men han svarar ju och hade det inte funnits något intresse överhuvudtaget, samtidigt som han vetat att du gillade honom, hade han helt enkelt inte svarat.

Personligen är jag trött på skrivande. Jag är trött på snapchat och alla andra sociala medier som är ett enda stort känslomässigt spel. Det rinner ut i sanden. Varför inte fråga om ni ska ta en fika någon dag framöver? Vill han; Ja då är det ett tecken på att det finns ett visst intresse. Vill han inte; Ja då är det helt enkelt bara att gå vidare. Jag tror inte helt på att tjata något till att börja tycka om en. Finner man någon attraktiv på ett eller annat sätt; Visst. Men finns det ingen dragning så gör det inte. 

Lycka till!