Forumet - Få känslor tillbaka

Få känslor tillbaka

487 0 3
Hej
jag var på G med en tjej i min skola i mindre än 2 månader sen efter ett tag så blev hon hel stel helt plötsligt och när frågade jag henne om vad som har hänt så sa hon att hennes ex har hört av sig och de träffades en gång och hon känner att hon har fått lite av sina känslor tillbaka och så därför tar hon avstånd från mig bara för att hon vill inte vara falsk mot mig och ge mig falska signaler ! Mur har vi slutat snacka och skriva och jag mår fortfarande dåligt över detta! Jag verkligen tyckte om henne och satsade mycket på henne! Vad tycker ni att jag ska göra?

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:
Det är inte konstigt att det känns trist om man var kär i någon och den är kär i någon annan, men det allra bästa är att gå vidare och försöka hitta någon som tycker om en lika mycket tillbaka. Det fungerar inte att locka tillbaka någon som inte vill, utan man måste respektera att personen sagt nej. Alla förtjänar att vara någons förstaval, så låt dig själv vara ledsen så länge som det behövs och sen är det bara att hoppa upp på hästen igen!
Gå vidare, ELLER, locka tillbaka henne. Nu vet jag inte hur situationen med henne och hennes ex var. Får jag veta mer, via PM eller så kan jag hjälpa till mera. :)