Forumet - Få nya vänner / flickvän

Få nya vänner / flickvän

2933 0 86
Tja, det är såhär att jag började gymnasiet förra veckan, och i högstadiet var jag inte så populär/social mot andra, om man säger så... Och nu när jag börjat gymnasiet så känns det som om jag redan fått stämpeln opopulär, eftersom majoriteten i min gymnaiseskola har gått i samma högstadieskola som jag. Så jag vill verkligen bryta de tankarna och istället visa framfötterna, men jag vet inte hur? Jag vill lära känna folk som jag egentligen borde ha lärt känna för länge sedan, men jag fattar inte... kan ju inte bara gå fram till någon och bah "tja, hur är läget?" för då framstår man ju som värsta UFO:t. Även mitt intresse för att hitta en flickvän har ökat, jag vill träffa någon som jag kan känna närhet och glädje med liksom, men jag fattar inte hur... I min nya klass finns en tjej som jag snackat med lite, men grejen är den att alla andra killar som hon känner redan har flera års "försprång", eftersom de kännt henne i flera år innan jag ens vågade fråga henne vad klockan var... Och visst, när hon och jag är ensamma så kan jag snacka, men så fort någon annan hon känner kommer så blir jag tyst som en mus! :(

1) Hur är man egentligen social, när ska man säga vad?
2) Hur visar man på något diskret sätt att man är intresserad av en tjej?
3) Några tips på hur man skaffar bättre självförtroende?

Jag vet att detta kan vara lite luddigt men alla (seriösa) tips uppskattas! [y]

Spana också in:

1, avreggistrera från UM.
2, skriv av resten av den här listan
3, stäng av datorn.
4, släng datorn i random badkar fyllt med vatten/från hög byggnad/ställ på järnväg/whatever
5, dra på dig gulddojjorna
6, dansa ut på stan/in på skolan och älska allt och alla

[y]

Det mesta tror jag hänger på att du inte får vara normal. VAR ALDRIG NORMAL. Själv har jag dragit mig till dom mest nördiga personer jag lyckats träffa. På både gott och ont. Dom tror att jag är nerknarkad som fan hela tiden, dock så är dom jävligt schysta och har najs humor. Träffa just DIN subgrupp idag!

Och komihåg. Älska mer, kriga mindre. Peace.

Ta det lugnt - det bygger sig. [smile]
Katz:

Gillar tjejer smarta killar eller? Det är ju väldigt individuellt, men generellt sett?


Man kan väl inte tycka om någon man anser vara "dum"?
Det säger väl sig självt.

Tjejer blir intresserade av killar som blir bekräftade av alla andra, som har tjejer runt omkring sig, som är duktiga på något eller mycket och är glada. Självförtroende och bekväma, som om dem vore i sitt eget hem.
Katz:

2) Hur visar man på något diskret sätt att man är intresserad av en tjej?


Man kan visa sitt intresse på massa sätt.. men fokus ska ligga på att få dem att bli intresserade och visa intresse för Dig, inte tvärtom.

Snacka med dem, var rolig, retas, fråga saker.. kika under toppen av isberget, kanske delar ni någon erfarenhet, åsikt eller dröm?
Glöm inte att anspela på sex eller allmänt visa att du finner dem/tjejen attraktiv - annars blir du bara slussad till "vän-facket".

Visst, vissa tjejer blir iofs intresserade bara av det faktum att någon är intresserad i dem..
Katz:

kan ju inte bara gå fram till någon och bah "tja, hur är läget?


Jo, vad ska man annars göra liksom? Är ju bara börja prata, om dom inte vill prata med dig är det deras förlust och då är det bara hitta någon annan att snacka med.

Art deco:

Tjalägetbrasjälv är inte genuint.


Det är skitsamma, man får fejka lite i början.
Art deco:

Funkar på korkade typ.


Ja, exakt, alla andra intelligenta människor med iq över 150 ba.

"ÖHH FÖRSÖKER DU DELTA I DET HÄR SAMTALET!??!?! UUT MED DIG DU ÄR INTE GENUINT INTRESSEAD AV DET HÄR OCH DU HAR INTE BERÄTTAT OM HELA DITT LIV OCH VISAR INTE FULLT UT VEM DU ÄR SOM MÄNNISKAHH!!!!"

eller så är en intelligent människor kanske öppen för nya människor och upplevelser, eller är det smarta människor som är inskränkta och korkade människor som är öppna, jag kanske minns fel?
Klorofyl:

eller så är en intelligent människor kanske öppen för nya människor och upplevelser, eller är det smarta människor som är inskränkta och korkade människor som är öppna, jag kanske minns fel?


Tjejer får ju "Tjaläget" ganska ofta, menar jag. De vanliga frågorna reageras olika mellan fjortisar och vanliga, första intryck.