Forumet - Få sin flickvän att vara otrogen

Få sin flickvän att vara otrogen

6367 0 79
Hej! Jag träffade en tjej för några månader sedan, vi har det jättebra. Jag har fått reda på en del om tjejens förflutna genom en del kompisar, hon har tydligen varit otrogen flera gånger i tidigare förhållanden.

Jag känner en del polare som ser väldigt bra ut, och tjejen vet inte vilka dem är. Jag vill göra ett test för att se hur trogen hon är genom att få några av mina kompisar att stöta på henne när de ser henne ute på krogen eller dylikt. Tycker ni att det låter som en bra idé? [badgrin]
isola:

Det låter inte som en bra idé. Litar du inte på henne så ska ni inte vara tlsm.


Hm, han kanske behöver göra det för att veta om han litar på henne eller inte? Halvkorkat svar för att vara från dig!

men, nej det låter inte som en jättebra idé om du vill att hon ska vara trogen, eftersom du då mer eller mindre uppmanar henne till det, men ganska bra om du egentligen inte bryr dig utan bara vill veta.

Spana också in:

isola:

Det låter inte som en bra idé. Litar du inte på henne så ska ni inte vara tlsm.Det låter logiskt.

Kablash__:

Låter som att du är 1. Efterbliven eller 2. Troll.


Tack för ditt vettiga svar. [smile]

Mollgan:

Hm, han kanske behöver göra det för att veta om han litar på henne eller inte?


Jag litar på henne, men hennes bakgrund gör en lite fundersam! Hon har en del killkompisar som hon umgås med då och då.

Mollgan:

men, nej det låter inte som en jättebra idé om du vill att hon ska vara trogen, eftersom du då mer eller mindre uppmanar henne till det, men ganska bra om du egentligen inte bryr dig utan bara vill veta.


Jag ser det mer som att få det gjort, antingen är hon trogen och vi kan gå vidare och ha det jättebra, eller så är hon otrogen och jag gör slut direkt, och kan gå vidare med mitt liv istället för att vänta ett år och få reda på att hon varit otrogen. Time is money friend!

Zeebo:

Det låter bra. Då vet du om du kan lita på henne eller ej.


Så jag ser det! [y]
Mollgan:

Hm, han kanske behöver göra det för att veta om han litar på henne eller inte?


Nej, behöver man göra så så litar man bevisligen inte på sin flickvän.
Sätter jag upp en bevakningskamera och lägger pengar framme för att kolla om du tar eller inte så litar jag inte på dig. Fiståru?
stereo total:

Kontrollfreak.


Potatis


JejeX:

Sluta!


Jadå, jag kommer inte göra något. [wink]

isola:

behöver man göra så så litar man bevisligen inte på sin flickvän.


Jag kommer inte göra något liknande. Var mer intresserad av responsen från er. [y]

mediakatt:

Du inser att det inte bevisar någonting om hon inte skulle vara otrogen med dina kompisar, va? [rolleyes]


Det skulle göra mig lycklig iaf. [smile]Kråkslott:

Idiot.


Jag vill tacka dig för ditt konstruktiva svar.

/salute
Ingemarsdotter:

Om du inte litar på henne nu kommer du inte lita på henne för att hon dissar en av dina vänner, hon kan lika gärna vara kk med en av sina egna killkompisar i så fall. Ville inte göra ett mardrömsscenario, men det är fullt möjligt.


Klart det är fullt möjligt, men jag tror inte det händer. [smile] Jag har aldrig varit svartsjuk eller så i mina tidigare förhållanden, bryr mig inte så pass mycket om hon är med en kille jag inte känner eller ja, vem som helst. Så länge hon inte ställer krav på mig att jag inte får umgås med mina tjejkompisar så ska jag inte säga något om hennes killkompisar. [y]
isola:

Litar du inte på henne så ska ni inte vara tlsm.


Tillit ska visserligen förtjänas.

Kan förstå TS till en viss del. En gång otrogen, alltid otrogen brukar det ju låta. Visserligen växer ju människor upp och behöver inte alls betyda att det blir så för dig.

Tyvärr kommer du nog att skjuta dig i foten om det kommer fram vad du faktiskt höll på med, eller att du har en polare som ligger med din tjej. Nej det du kan göra är att bara finnas där. De flesta som är otrogna är det för att de får chansen. Låt henne helt enkelt inte få den chansen. Var tydligen med vad du tycker om otrohet och se till att få henne att visa vart gränsen går. Sedan att hon har killkompisar kan du inte göra så mycket åt. Skaffa tjejkompisar, eller umgås mer med dom du redan har, så vet hon att risken finns även för henne.

Men visst, hennes killkompisar ska du hålla koll på. Är så galet lätt att det ''går över styr''.

''And fellas if your woman got some platonic friends - thats who she'll be fucking when you mess up''

Förlåt mej men, e du dum på riktit? Att ho har killkompisar e la inget problem. Du har la tjejkompisar utan att de betyder att du e otrogen. Tycker inte du ska lura henne me dina kompisar för de e mörtit. Om ja ska va ärli så tycker ja du e för svartsjuk för att ha förhållande. Man måste lära sej att den andra parten har frihet å haft gamla förhållande.
rumpludd:

Om ja ska va ärli så tycker ja du e för svartsjuk för att ha förhållande.


Vem vet. Kanske har blivit sårad innan och inte vill bli det igen?
Tycker inte riktigt det handlar om äkta svartsjuka utan snarare om förhindrande åtgärder, vilket jag till viss del kan förstå.

Otrohet är sällan tydligt. Det smyger sig på när man minst anar det och sedan hur dåligt man mår efter. Kan mycket väl förstå att man vill minimera den risken.

http://www.cracked.com/article_18673_6-scientific-reasons-breakups-suck-worse-th...