Forumet - Få tillbaka ett ex!

Få tillbaka ett ex!

924 0 1
Vissa av er kanske har läst mina andra trådar där jag berättar om mitt och mitt ex breakup samt vad som har hänt efteråt osv..
Jag vill verkligen ha några bra tips på hur man kan få tillbaka ett ex. Vi var tillsammans i 6 månader och när han gjorde slut så hade han inte tappat känslorna helt än (vi gjorde slut pga en hel del bråk den sista månaden i vårt förhållande). Han kontaktade mig varenda dag i ca en vecka efter han gjort slut, sedan hånglade jag med en annan kille på en fest och dagen efter var mitt ex skitförbannad på mig, han skickade ett brustet hjärta till mig på snapchat och skrev att han aldrig skulle ta tillbaka mig etc och att alla hans känslor försvunnit. Jag bönade och bad i flera veckor men han ville inte, så jag respekterade det. 
Han skickade otroligt mkt mixade signaler till mig, ibland kunde han gå in på min instagram och kommentera på en jättegammal bild etc, och ibland var han snäll, rolig osv, men mestadels kall, och jag var den ända som hörde av mig till honom.
När en av hans gamla kompisar kysste mig på en fest (vilket var typ en vecka sedan) så stack mitt ex och hans kompisar hem till den killen för att slå ner honom.. samma dag så gick jag hem till mitt ex mitt i natten för att ta ett snack med honom (han var sur på mig för det jag gjorde med hans kompis, att vi kysstes alltså). Vi snackade länge och han gjorde inget motstånd när jag höll honom i handen (han började istället smeka min hand osv), samt att han kramade mig väldigt länge innan jag skulle gå, och han kollade liksom djupt in i mina ögon och omfamnade mig.. 
Jag vägrar tro på att han har tappat känslorna för mig helt till 100%, varför skulle han då bli så arg när hans kompis kysste mig? Det var liksom inte ens någon utav hans nära vänner utan snarare en kille han brukade umgås med lite innan, men aldrig varit jättenära..
Hur ska jag få tillbaka honom? Jag vill verkligen ha honom.. (han säger att han satsar på träningen, skola nu osv och att han inte vill ha ett förhållande, och att när han vill det så vet han ffr inte om det kommer vara med mig)