Forumet - få tillbaka pengarna för en 10 månader gammal väska

få tillbaka pengarna för en 10 månader gammal väska

152 0 16

Spana också in:

Lounge fact:

ja för jag har ju koll på alla märken i världen [crazy] hur stor chans är att jag har det... svar nej


då får du skylla dig själv, faktiskt. det säger sig självt att en väska utan maxpeditionlogga kommer gå sönder så fort man petar på den, det borde vara uppenbart för alla.
Lounge fact:

mmm xakt


så, beställ en nu.

http://maxpedition.com

rekommenderar en versipack av något slag (edc för en lite mindre, jumbo för en lite större), alternativt någon gearslingermodell om du gillar att bära runt på mycket skräp. men jag rekommenderar en jumbo versipack, ser ut som en överdimensionerad kameraväska ungefär.
Image

här tillhörandes jack bauer, bara det är argument nog för att motivera ett inköp.

edit: fix'd
Lounge fact:

ha ha ha ha hah Hahha

jag är en görl.. görligörl


det är du bevisligen inte, för då hade du inte klagat över att din väska blir utsliten. uppenbarligen så har du ambitioner om att ha en lika awesome väska som jack bauer.

som en notis så kan jag konstatera att jag klistrade in fel bild, tänkte på en annan. men poängen kvarstår.
Lounge fact:

vill ju ha cash och har tröttnat på min väska som dessutom e förstörd :-P


fast du klagade inte på att du inte har någon väska, du klagade på att den gamla blivit utsliten. det antyder att du vill vara lika häftig som jack bauer.

nu när jag tänker efter så har visserligen jack bauer rätt många olika väskor, så kanske inte, ändå. men poängen kvarstår (återigen).
Lounge fact:

nu vill jag ha mina pengar tillbaka punkt och slut


alltså, jag tänker utgå från att de kommer kalla det för normalt slitage, skratta åt dig, häckla dig offentligt inför andra kunder, och kanske spela in det hela och lägga upp på youtube. för köper man väskor som är utslitna efter mindre än ett år så har man lite gjort sig förtjänt av det. konsumenträtt finns liksom inte till för att kompensera för folks dåliga omdöme.