Forumet - Få tjejer?

Få tjejer?

3812 0 65
Fan asså.. jag är seriös.. Är 18 bast. Inte haft en enda flickvän än. Men jag vill verkligen ha en, och ska försöka som fan på sommaren. Men undrar verkligen ifall tjejer gillar smala killar? :/ Jag ser okej ut. Ganska snyggt ansikte och frisyr, har häftiga kläder osv. Samt att jag har en bra personlighet, är väldigt rolig osv. Dock så har jag ganska dåligt självförtroende :/
Men jag är smal.. 178cm väger 64 kg. Har smala armar osv. Trivs inte med att bara gå i t-shirt. Fastän jag verkligen vill :/ Men vad tror/tycker ni? Gillar tjejer smala killar? Känns som om att man måste vara någorlunda biff för att få tjejer. >_<

Spana också in:

Hejhejpodig:

Känns som om att man måste vara någorlunda biff för att få tjejer. >_<


Man behöver inte det. Du kan hitta världens snyggaste och goaste även om du ser dig själv som ful/äcklig.
Jag lovar, verklig kärlek kan vem som helst ha.... förutom uberfjortisar som inte vet om att det finns äkta kärlek.


Jag ska säga dig kort och gott... att Tjejer är inte det största... Må så vara om du hittar "the one" men annars ... ta mitt råd och granska henne från första början och se om hon är där för att hon letar efter verkligheten ... och inte för lek.

Att tänka att du ska haffa en tjej är inte så bra... du borde bara se till att du får kontakt med några honor tills du känner det där klicket.
Träna är en bra idé, oavsett vilken kroppsform du önskar. Nyttigt för kroppen, vilket också höjer ditt humör som i sin tur ger självförtroende. Eventuellt får du också precis den kropp du vill ha, som också höjer självförtroendet. Slutligen känner du att du sköter dig och det höjer också självförtroendet. Finfint.
en kille som är något vältränad, har bra självörtroende,
är SNÄLL, GLAD, och INTE försöker vara dendär coola killen, dumma killen och ser sur ut. den killar faller jag mest för.

sedan gäller de att inte bara bli tsm med någon för att
ha någon, man ska verkligen känna att det är speciellt.
sedan ska killen inte behandla tjejen som skit, och
våga stå för att han är tsm med henne, acceptera henne
och hennes kropp.

sedan får inte tjejen behandla dig som skit heller.

det är vad jag tycker.