Forumet - Få ut föräldrarna ur huset...?

Få ut föräldrarna ur huset...?

1107 0 16
Hej, jo ja vill ha en liten "fest" med bara några få tjejkompisar inför nyår men mina föräldrar är helt omöjliga att få ur huset! [mad] dom har alltid varit svåra att få ur huset i mer än ett par timmar bara men det är nu jag börjar vilja vara själv me kompisar. Har någon några bra tips vad jag kan göra för att dom ska vara borta i minst 5 timmar? helst något so kostar så lite som möjligt för vi har inte så mycket pengar just nu.(dom är VÄLDIGT svåra att övertyga så skriv dom bästa tips ni har!)

Spana också in:

without_you:

Och nej dom vill inte gå hem till en kompis för dom tycker att dom "bjuder över sig själva" eller nått sånt skit ... :S men ja kan ju alltid tjata haha


Bestäm med dem att ni träffas hos någon av de andra, bör ju vara ett gemensamt beslut. [shake]

Speciellt om ni vill vara ensamma, då är det ju inte mycket att välja på, vill dina föräldrar vara hemma så vill de.
jo ja vet att de e deras hus etc men vi är liksom 6 personer i familjen och har ett jävligt litet hus så om dom kommer vara hemma så kommer dom höra oss och vi kommer inte kunna vara hägljuda eller ha musik eller nått så då blir det tråkigt och om nån i famlijen ska gå på toa eller nått så måste dom gå igenom där vi skulle vara (ifall dom e hemma)