Forumet - Facebook nere 5 Novemeber?

Facebook nere 5 Novemeber?

671 0 42
Tjenix! ;) Asso har ni hört att det ryktas om att Facebook ska hackas ner av Anonymous? Hur skrämmande som helst om man tänker efter... Har ni hört hans röst? Jag vet, jag vet.. Den är remixad men ÄNDÅ? Xd

Men tror ni SJÄLVA att dem kommer lyckas att hacka sig in i systemet och krascha ner allt? Jag tror att dem kan det. Lol dem hackade Anders Behring Breiviks twitter och skrev: "I dropped the soap again. FML" nej men tror ni verkligen att något sådant FÖRNEDRANDE kan hända? :c

Här kommer en video när den "läskige" pratar.
DÖÖÖR VAD LÄÄÄSKIG [n]

Spana också in:

oliboy:

Lol dem hackade Anders Behring Breiviks twitter


Att snatta någons twitter-konto i någon minut är inte riktigt samma grej som att ta ner världens största sociala nätverk.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


oliboy:

"FACEBOOK NERE AV ANONYMOUS"

Värsta skandalen juh :o


Ungefär lika mycket skandal som när de bytte design på Facebook förra veckan.

Med andra ord kommer folk i USA kaoza totalt.
oliboy:

om dem kan hacka sig in i ett twitter acc, så bevisar dem att dem kan vilket gör det hotfullt


Lol va? Att ta sig in på någons twitter-konto är ju inte på något sätt samma grej som att ta ner Facebook, inte nog med att en av dom är skitlätt att göra i jämförelse, de är helt olika saker.

I vilket universum är det "hotfullt" att ett gäng löst sammansatta kids med masker säger att de tänker ta ner en hemsida i någon minut?

oliboy:

"särskrivning"


VA?
S3ON:

Du har ingen aning om vad som finns kvar och inte.. [zzz] Fast du inte längre kan logga in på ditt konto skulle jag tro att en hel del data från det finns kvar.


Det är möjligt att de sparar viss data. Dock säger han att kontot "can be recovered any time", vilket är felaktigt.

Dock tvivlar jag på att Facebook skulle vara de enda som sparar data om sina användare. De flesta sidor gör antagligen det. Facebook är dock de enda som är öppna med det.
S3ON:

Hur kan du vara så säker!? [zzz] Det enda dom händer när du avregistrerar dig är att funktionen för dig att logga in, samt att andra kan se ditt konto försvinner..


100% säker kan man ju såklart inte vara, men det kan man inte vara på någonting egentligen. Ska man vara paranoid skulle man inte kunna regga sig på någon sida om man tror att de lurar sina användare.

Ser faktiskt facebook som mer ärliga än andra sidor som gör samma sak, men inte talar om det.