Forumet - Facepalm-smiley

Facepalm-smiley

711 0 15
Behöver skapas omedelbart. [no-no] Ibland så vill man uttrycka sin frustration och uppgivenhet utan att länka en större bild. Senast jag stötte på det var i den här tråden där JagÄrMalin utstötte så många dumheter att världens alla facepalms inte hade räckt för att uttrycka mitt förakt inför hennes indolens. Som ni ser så hade jag i trådens början använt mig av KID_IS_BACKs facepalm-script som slumpar fram en bild från hans samling. Problemet med att använda samma funktion igen på samma sida är att scriptet skickar samma bild - och man vill ju ogärna upprepa sig.

Därför vore det väldigt behändigt med en facepalm-smiley. [y]

Spana också in:

ennie:

Och smileyn skulle se olika ut varje gång? [confused]


Nej nej. Men det är inte lika farligt att upprepa sig när det gäller små smilies än när det gäller hela bilder. Smilies används för att förmedla en känsla i kombination med text. Facepalm-bilder används ofta utan ackompanjerande text. [no-no]

postis_per:

samt en kräk-smiley och en dregel-smiley när de ändå är på gång[no-no]


Kräk-smileyn finns dock redan i UM++. [no-no]
Åtta:

Problemet med att använda samma funktion igen på samma sida är att scriptet skickar samma bild - och man vill ju ogärna upprepa sig.


Ifall du vill ha olika kan du byta ut orginalet (utan understreck då givetvis) från [_img]http://natsuki.weeaboo.se:8080/~valderman/facepalm.php[_/img] till [_img]http://natsuki.weeaboo.se:8080/~valderman/facepalm.php?nounce[_/img]. Detta skaffar lite extra serverload och är således inte implementerat i grundkoden.

postis_per:

gör den?[surprised] jag har UM++ men jag har den inte[sad] måste jag uppdatera kanske?[blush]


Ja.
NYSON_IS_BACK:

Ifall du vill ha olika kan du byta ut orginalet (utan understreck då givetvis) från [_img]http://natsuki.weeaboo.se:8080/~valderman/facepalm.php[_/img] till [_img]http://natsuki.weeaboo.se:8080/~valderman/facepalm.php?nounce[_/img].


Åhå! Så finurligt. [surprised]

Hursomhelst så har jag skapat en facepalm-smiley nu. (Image) Jag har postat den i UM++-tråden, och jag hoppas att någon vänlig själ väljer att inkludera den inom en snar framtid.