Forumet - Fadder

Fadder

564 0 13
Hej jag tänkte bara kolla om det är någon som vet om man kan bli fadder för ett barn (att man har ett speciellt barn och kan få brev och sådant från det) där man bara skänker 100kr/mån.
Jag lever på mitt studiebidrag men känner att det skulle vara så fint att ha ett litet fadderbarn som man skulle kunna få teckningar ifrån och skicka brev till.
Har letat runt lite och så och hittar inget som är för mindre än 200kr/mån. och vet inte känner att jag vill kunna vara säker på att jag har pengar varje månad till barnet i så fall juh! Så 200kr är lite för mycket men skulle gärna skänka 100kr/mån till ett litet sött barn som behöver dem

Så till frågan då, finns det någon hjälporganisation där man enbart kan skänka 100kr/mån och ändå på ett personligt fadderbarn?

Spana också in:

Man kan även skänka pengar till olika djurrättsorganisationer.
WSPA är en organisation som jobbar mot djurmisshandel. De jobbar med att stoppa allt från hund- och kattpälsindustrin i Kina till tjurfäktningen i Spanien.

Man kan skänka från 75kr / mån och uppåt där så det ligger ju till och med under din 100kr gräns, och då har du samtidigt gjort en mycket god gärning [smile]

Gå in och läs om vad de sysslar med och hur du kan hjälpa till på deras hemsida: wspa.se

För att skänka månadsbidrag klickar du på > Hur kan du hjälpa till > Ge ett bidrag > Autogiro och andra alternativ > Skänk via bankkort.

Skänker själv månadsbidrag till denna organisation och det är jättekul att känna att man gör skillnad och följa med i och vara delaktig i deras arbete.
enhimmelskdrog:

får man brev och teckningar från djuren då? annars är det ju inte samma sak


Jo, jag anser det vara samma sak då detta handlar om välgörenhet, inte om att stimulera oss som sitter här och har det bra... Dööh? Plus att du faktiskt får brev med bilder och personliga berättelser av WSPA, där du får följa exempelvis en björns resa från gallafabrik till frihet, vilket är ett resultat av ditt stöd!