Forumet - färga håret blont (?)

färga håret blont (?)

1717 0 18
assåe kolla, jag har naturligt mörkbrunt hår & tänkte färga mitt hår platina blondt typ. kommer det funka ? eller kommer mitt hår bli as slitet innan det blir blont [surprised]?
eller kommer det bli gult ?
förut så blekte jag några slingor och dom blev typ oranga ,
är det någon som har haft mörkbrunt hår och som färgat till blont ? isf, vilket märke andvände ni ? [smile]

Spana också in:

amandaforsure:

kommer det funka ? eller kommer mitt hår bli as slitet innan det blir blont [surprised]?
eller kommer det bli gult ?


Ingen av oss kan svara ordentligt på dessa frågor. Vi har ingen som helst vetskap om din hårtyp eller huruvida du har röda toner i ditt hår eller inte.

Har du mycket röda toner i ditt hår (detta behöver inte betyda att ditt hår är rött, bara att du röda toner i ditt bruna hår, vilket många har) är risken väldigt stor att ditt hår blir gult och att det kommer vara svårblekt helt enkelt.

Att bleka håret sliter på håret, så är det bara. Sen hur mycket det sliter är olika från hårtyp till hårtyp. Det finns alltid en stor risk att ditt hår kommer se ut som ett fågelbo efter ett antal blekningar, så var försiktig. Vet du redan nu att ditt hår slits väldigt lätt kanske du inte borde bleka över huvud taget.

Slinga några gånger nu inför sommaren och se vad som händer. Ditt hår kanske bleks väldigt mycket av solen? En slingning kan göra större skillnad än man tror. Tänk på att ta hand om håret utöver att vara försiktig med blekingarna. Blekt och slitet hår i kombination med plattång, hårfön, tupering, hårspray m.m. är ingen bra idé.
amandaforsure:

naturligt mörkbrunt hår & tänkte färga mitt hår platina blondt typ. kommer det funka ?


jag hade ganska mörkt brunt hår, iofs var det färgat då men de borde väl inte spela roll. jag fick bleka 4ggr innan det vart bra. dock var det helt illgult då men efter att ha använt silverschampo i några veckor så vart det perfekt. först körde jag garniers ljusaste blondering 2ggr men den var inte så bra så då köpte jag "scwartskopf blonde L1" och den va mkt bättre =)

dock vet jag inte vad som klassas som

"
amandaforsure:

platina blont


"