Forumet - Färga håret från rött (kille)

Färga håret från rött (kille)

2123 0 20
Hej. Jag är trött på att höra kommentarer om mitt röda hår så fort jag rör mig utomhus. Det är i princip varje dag man hör någon ropa ginger åt en. Så nu funderar jag på att färga håret brunt. Någon som har någon erfarenhet om hur det skulle kunna se ut? Kommer det synas tydligt att jag är rödhårig ändå? Ska jag färga ögonbrynen också? Dom är helt blonda nu. Jag kan bli nogorlunda brun men nu på vintern är jag kritvit så tror det kan bli ganska bra. Anser själv att mitt ansikte är rätt så snyggt men att det är håtfärgen som drar ner allt. Vilken tjej vill vara med en ginger liksom. :P

Så vad tror ni? Ska jag göra det?

Spana också in:

dwr äer ju fint med rött hår, förstör inte ditt vackra röda hår!![mad]

Det är något fel på människor som skriker skällsord rakt ut. Alla är olika, det får man respektera helt enkelt. Tycker man inte att det är snyggt så får man hålla det för sig själv, om inte personen har bett om en ärlig åsikt.
omg, ser du ok ut i övrigt vet jag en tjej som är intresserad.

denna man fantiserar hon om:
Image

men är helt säker på att alla killar med rött hår har en chans. Hon är till och med villig att stöta på två år yngre kille som är JÄTTESPINKIG bara för att han har rött hår.

Snygg är hon också, och hennes personlighet är lik min, lite mer awkward bara.

Mvh datingbyrå
91ans:

Så vad tror ni? Ska jag göra det?


en grej man måste tänka på när man färgar håret från en röd hårfärg är att röda pigment håller sig kvar jättelänge. Jag färgade från rött (och rött är inte min riktiga hårfärg) för ett år sedan och det tog säkert ett halvår innan de röda pigmenten försvann o jag färgade mig ändå hos frisören för det mesta.