Forumet - Färgglada kläder + accessoarer

Färgglada kläder + accessoarer

2459 0 22
Hejsan!
Jag har tittat runt lite på internet men har inte hittat någon bra sida där de har färgglada och roliga t-shirtar och accessoarer. Tänk lite j-pop-inspirerat. Skulle vilja ha fler kul grejer.

Gärna svenska hemsidor, men engelska och amerikanska går också bra, bara inte frakten är för hög!

Lägger in en bild på en t-shirt jag har så får ni lite en idé om vad jag är ute efter :)

ttröja.jpg

Spana också in:

Knothole:

Affären New Yorker har ju lite det stuket på sina kläder. Även Carlings inom viss mån.


hejkattunge:

Zoovillage kanske?


Nja, inga av dem passade in så bra :/ Tänker mer på sånnadär indie-shoppar där de har örhängen som ser ut som cupcakes och sånt. Dä brukar det finnas en del. Men jag hittar inga bra sånna just nu :(
misfits:

Ja, jag är väldigt inne på halsband, armband och hårspännen :) Ska gå dit efter den 25e :D


ja massor med armband och halsband kör jag ofta med... dock kör jag lite egen stil med blandning av plast och färgglatt och mer handgjorda smycken i silver läder etc med inspiration av indianer, kelter och vikingar.

finns en bra butik här i Växjö där jag bor och de ska starta upp sin websida igen inom en snar framtid.. The KJ Store, du kan ju lägga namnet på minne.
BasketCase:

finns en bra butik här i Växjö där jag bor och de ska starta upp sin websida igen inom en snar framtid.. The KJ Store, du kan ju lägga namnet på minne.


Schysst! Jag ska till butiken nästa torsdag iallafall :) ska köpa ljusrosa clip ons också. Jag har fått för mig att det blir snyggt att ha två rosa slingor i underhåret till mitt röda hår :D