Forumet - Fågel-VM: Vilka fåglar är bäst?

Fågel-VM: Vilka fåglar är bäst?

3007 0 47
* Specificera gärna exakt/underart. (Observera att alla hönsfåglar räknas in bland "höns" enligt min definition, men syftar man på tamhönor behöver det inte nämnas.)
* Motivering uppskattas.
* Att fågelgrupperna har olika systematisk status (vissa är ordningar och vissa är familjer) behöver inte påpekas då jag tog de grupper som jag antog var populärast.

ÄNDRAT 2010-05-05 22:33
En anonym, men ack så tillförlitlig källa har fått in rapporter om att all världens fåglar inspirerats av människans politik och rashygien. Varje art/underart har därför bildat varsitt internationellt parti med ideologin rasism, och ingått i större partiblock med övriga arter/underarter inom samma ordningar/familjer. De är dock fullt medvetna om att de alla är totalt beroende av människan som styr hela världen samt att de inte är formade att kunna rösta i vallokal eller på internet, och har därför beslutat att låta alla oss människor agera deras jury. Detta är alltså inget skämt, ett desperat rop på uppmärksamhet eller kommersiellt lurendrejeri, utan fullt korrekta uppgifter.

Vilka fåglar ska få sitta i regeringen och bestämma över alla andra fåglar?

Spana också in:

Regeringen är fylld av hönshjärnor, allt annat än kloka ugglor, vars klädstil liknar pingviner, upprepar samma gamla skit som en papegoja och dom är ytterst förtjusta i strutspolitik när det blir jobbigt. När uniformsförbudet infördes i SSU ville de unga örnarna inte vara med längre.

Jag tror jag måste rösta på en koalitionsregering.