Forumet - Fake Dreads?

Fake Dreads?

1473 0 18

Spana också in:

TZ Arietis:

Du vill att en okänd person från nätet ska komma hem till dig och pilla med ditt hår. Det där visar vad som kan ske om man tar hem/går hem till folk som man träffat via nätet


Hahah Nej inte riktigt! Jag kommer ta med en kompis och kolla upp människan i fråga. Och jag är stark och ingen skulle vilja vålta mig ;)
Zaozara:

kolla upp människan i fråga.


I chatten fick jag kontakt med en kille som verkade jättetrevlig och snäll och allt möjligt. Har skrivit en del med honom i forumet också och han verkade helt enkelt superschysst. Så småningom addade vi varandra på msn och snackade där ett bra tag, vi utbytte även bilder med varandra och jag tyckte han var jättesöt. Vi utbytte efter en tid även nummer och snackade i telefon med varandra relativt ofta.

Nåja. Det går säkert bra.
minimojen:

Att lära sig fläta in synthet dreads är enkelt! be en kompis om hjälp. Visst, kanske tar ett tag innan man får till det jättebra, men övning ger färdighet.


Haha får hoppas på att någon av mina kompisar vill fläta! XD

dreads kan du köpa på bla http://www.navalith.se elr http://www.kawaii-design.com/.

Har du prövat köpa dreads därifrån? Var de bra? För jag har fått tipset att hitta någon som gör egna så blir det billligare och de håller längre...
Zaozara:

Okey :D
Men flätade du in dem själv? Var ínte det svårt? :S
Och hur gör man med SE?
Jag vet hur man gör med DE och tror nog att jag ska köpa det men..


brukar fläta in nästan allt själv, brukar dock be nån kompis hjälpa till o fläta in vid nacken.
Med SE gör du likadant som med DE fast du trär håret genom öglan innan du flätar. Ett tips är att använda en virknål för att få håret genom öglan.

http://www.freewebs.com/helgonFAQ/ finns den många guider till hur du flätar in DE och SE dreads, även hur du gör dreads och mkt annat.