Forumet - Fake friends

Fake friends

451 0 2
Känner att jag har falska vänner. Går alltid själv och sitter alltid själv i klassrummet. Om någon överhuvudtaget ska prata med mig så måste jag starta konversationen. Har en klump i magen av att vara själv. Hatar att socialisera mig och jag har tappat självförtroendet totalt efter jag blir förnekad. Ingen bryr sig om mig. Älskar dock mitt hem och mina föräldrar. Det är dem enda jag har
Folk bryr sig om dig. Det kan dock vara så att de tror att du föredrar att vara själv om du oftast är det. Försök starta en konversation med någon. Det kanske låter svårt, men du kan prata om något lite mer "ytligt" så att konversationerna inte blir långa och svåra. Att säga god morgon, fråga vad som är nästa lektion och sånt?
Känner igen mig mycket i det du skriver. Går just nu 3an på gymnasiet i en klass där jag är ganska utfryst, förmodligen för att jag är väldigt tyst av mig och att jag sitter för mig själv för jag tror att ingen vill att jag ska sitta bredvid dem.

Skolan är en negativ miljö för mig då jag ofta är nere pga. att det känns som om ingen          tycker om mig där fastän jag har försökt att ta kontakt med folk men de tycks inte gilla mig.

Värst är nog när man ska jobba i grupp och man får en jävla ångest för man känner i sig att ingen vill vara med en och istället så vill man bara därifrån.