Forumet - Fakken Elder Scrolls!

Fakken Elder Scrolls!

5265 0 36
Gentlernen:

Oblivion (Du röstade på detta alternativ)


Morrowind kändes lite för stelt för mig tyvärr, funkar säkert bra med diverse mods.

Skyrim är verkligen så närma Oblivion (som är mitt favoritspel) det går att komma, utan att vara Oblivion. Tyvärr kändes det lite för platt. Main Quest kändes mer arbetat på, men alla guilder är så otroligt rusade att det drar ner.

Då detta är just vad jag älskar med Oblivion.
Gentlernen:

Skyrim (Du röstade på detta alternativ)


Ganska sällan man gillar senaste spelet i nån serie, brukar alltid vara första eller någon i slutet man fastnar på och så är alla som kommer efter det sämst. Men tycker Skyrim är typ en snyggare version av Oblivion. Har iofs bar spelat Skyrim, Oblivion och lite Morrowind, så vet inte hur mycket rätt jag har att tycka något. [crazy]

Spana också in:

Gentlernen:

Oblivion (Du röstade på detta alternativ)


vet inte varför, men får inte riktigt samma "känsla" som av oblivion. tycker mycket i skyrim inte känns lika levande som i oblivion, framförallt alla olika guilder och allt som händer i världen osv. bara en sån sak som att man själv är den enda karaktären i hela skyrim som kan sitta på en häst förstör lite. och saknar mycket av "humorn" i oblivion, finns inga paranoida alver och dark brotherhood är jättetråkiga[sad]

men annars så är ju skyrim ett mycket bättre spel på alla andra punkter, så vet inte riktigt. men är nog mest för att oblivion var det första ES som jag spelade, och jag var yngre och mindre död då.
Nachac:

Tycker verkligen de kunde ha lagt ner mer krut på questarna i Skyrim. Nittio procent eller så är ju "Rusa in i grotta, slakta banditer/falmer/kultister/whatever, rusa ut igen, hämta belöning."


+1!

Mordmysteriet i den där jäkla fyren är ett praktexempel. Börjar lovande med blod överallt och dagboksanteckningar om mystiska ljud och händelser, men övergår snart till en rask promenad genom en grotta för att banka skalbaggar och falmer (ständigt dessa falmer!) - woop de fucking doo!

Thieves guild är ett annat; jag joinar för att få leka jönssonligan, inte springa igenom YTTERLIGARE femton grottor fulla av generiska monster. T o m uppdraget att sabotera det konkurrerande bryggeriet slutade i en dungeon crawl med en ilsken magiker i slutet, då är det illa!
Gentlernen:

+1!


Håller med om detta, även om jag vidhåller att Skyrim är roligare (åtminstone om man som jag är en casualfag som inte har tålamod att spela spel längre). Jag skulle älska att se mer fantasifyllda quests som inte allid handlar om att döda banditer/falmer/draugr. Dock tänker jag mig att vi kommer få det, nu när construction set är släppt.
Gentlernen:

!


stört +1 på detta. gick med i bard college för att jag kände för lite omväxling från allt dungeon crawling, trodde att man skulle få lära sig att spela flöjt och sjunga sånger och andra roliga saker. men så är det ändå bara massa quests i stil med "oj jag glömde min trumma i en grotta full av draugr kan du hämta den åt mig?"

AJOKDAKFOEWKDPAWLDPLFESKLFEPL

blir nästan löjligt.