Forumet - fakta om kitty :-P som jag har forskat om :-P

fakta om kitty :-P som jag har forskat om :-P

567 0 5
Image

Kitty Drew!

Kitty Drew.......
..... hon har ovanan att trilla in i mysterier var hon än är!

Kitty är en vacker och charmerande ung tjej på 18 år som har ovanan att ramla in i massor med mysterier. Hon har långt rödblont hår och blåa ögon som glittrar när hon håller på med sina mysterier. Hon har en liten terrier som heter Togo och en katt som heter Snövit. Kitty har flygcertifikat och är god vän med River Heights poliskår. Hon är väldigt god vän med deras polischef, kommissarie McGinnis. Kitty är 169 cm lång. Hon gillar att spela golf, och att dansa. Hon är en utmärkt bilförare och ryttare, hon kan rita och skjuta och har en suverän slutledningsförmåga. Hon kan tala och förstå franska och hon räddar hela tiden människor från att råka illa ut. Om det behövs ställer hon upp som modell. Kitty har också scenskräck, i alla fall står det i boken *Kitty och TV-mysteriet*. Hon lever ett spännande liv och har kört i kapp med tåg och brytit mot lagen ett antal gånger. Hon älskar mysterier, sin pojkvän Ned Nickerson, hennes pappa Carson Drew och deras hushållerska Hanna Gruen. Till sin hjälp när hon löser mysterier har hon sina trogna vänner, kusinerna, Bess Marvin och George Fayne.


Bess Marvin!

Bess är Kittys bästa vän. Hon är också 18 år, och har blont långt hår och blåa ögon. Hon är lite kortare än Kitty och George. När Kitty håller på med sina mysterier ställer Bess upp, även om hon alltid är rädd för att de ska råka illa ut. Hon älskar att shoppa och är väldigt modeinriktad. Hon flörtar med killar så fort hon får tillfälle, och är väldigt matglad.

Bess raka motsats är hennes kusin.....

George Fayne!

Trots att hon heter George så är hon en tjej. I boken *Kitty och hemligheten på ranchen* åker de till Shadow Ranch. Där träffar de cowboyen George som inte tycker att en tjej kan heta George, men när de åker hem från ranchen så säger han i alla fall George till henne. Hon är väldigt sport intresserad och sportar mycket själv. Bland annat spelar hon volleyboll, basket och joggar. Hennes Hawaiianska smeknamn är Keaka. George är 172 cm lång. Hon har en lång vältränad kropp och brunt kortklippt hår och bruna ögon. Hon är också 18 år som Kitty och Bess. Till skillnad från Bess klär hon sig hellre i sportigare kläder.Carson Drew!
Carson är Kittys pappa. Han är brottsmåls advokat och driver sin egen firma. Han har
en sekreterare som heter Marian Hanson. Han är väldigt stolt över Kitty, ibland behöver hon hjälp, och då finns han där för henne. Också han kan behöva hjälp, och då kommer Kitty till undsättning.Hanna Gruen!

Hon är som en mor åt Kitty, för hennes mamma dog när hon var tre år. Och sedan dess har Hanna tagit hand om Kitty. Hon är alltid orolig när Kitty håller på med sina mysterier. Men hon hjälper Kitty, om hon behöver hjälp.
Hanna är suverän på att laga mat, det håller Bess med om.


Ned Nickerson!

Han är Kittys pojkvän, han har bruna ögon och brunt hår.
Ned är lång och muskulös, han pluggar på Emerson College. Där
spelar han också fotboll, center.


Dave Evans!

Han är Bess pojkvän, han har blont hår och blåa ögon. Han är muskulös.
Han spelar också fotboll för Emerson College, där han
också pluggar.


Burt Eddleton!

Han är Georges pojkvän, han är lite kraftigt byggd och lite kort
till växten. Burt har blont hår och blåa ögon. Han pluggar och spelar fotboll för
Emerson College, precis som Ned och Dave.

Spana också in: