Forumet - Faleh Almaleki körde över sin dotter

Faleh Almaleki körde över sin dotter

835 0 47
Faleh Almaleki i Peoria i Arizona accepterade inte att hans 20-åriga dotter Noor levde som ”västerlänning”. Den 20 oktober körde han över henne och hennes pojkväns mamma på en parkeringsplats.

"– Noor bodde ihop med sin pojkvän. Faleh klarade inte av att hon blivit för ”västerländsk."

[love] Islam fredens religion [love]

ÄNDRAT 2009-11-03 10:42


ÄNDRAT 2009-11-03 10:43
– Noor bodde ihop med sin pojkvän. Faleh klarade inte av att hon blivit för ”västerländsk”, att hon inte levde enligt traditionella muslimska värderingar och inte respekterade sin familj, uppger vänner.

Spana också in:

Sheriffen:

[love] Islam fredens religion [love]


Åtta:

Så fort en västerlänning mördar någon, innebär det att kristendomen är att beskylla?


What he said. Är väldigt löjligt och absurt på samma gång att beskylla religionen, när det är mannens PERSONLIGA värderingar som har lett till brottet. Sen vart ifrån han har blivit influerad är en annan sak, men du kan inte skylla på Islam så länge du inte kan bevisa att Allah själv styrde honom till att göra detta.
En vän till mig har blivit rejält misshandlad av sin far som är etnisk svensk och "troende" kristen. JÄVLA SVENSKAR ALLTSÅ, typsikt de jävla vikingaätterna!! Han gjorde det ju självklart endast för att han var svensk och kristen, det vet ju alla, han kan ju omöjligt ha haft egna tankar!?!?!?!11
Åtta:

Jag ser inte hur du får in islam i det här. Så fort en västerlänning mördar någon, innebär det att kristendomen är att beskylla?


Sedan verkar det som att Sheriffen inte bryr sig om att ens bemöta vad vi säger.. Vad är det för skillnad från en vandrande reklampelare och Sheriffen?
För om han startade tråden för att diskutera islam så ser jag inte att han lyckats särskilt bra med detta.
Det känns extremt jävla PK-maffia att sitta och säga att det VERKLIGEN INTE HADE NÅNTING MED HANS RELIGIÖSA ÖVERTYGELSE ATT GÖRA ALLS!!! [cry][cry]

Däremot tjänar tråden inget som helst syfte, annat än att söka peka ut samtliga muslimer som vansinniga våldsverkare. Grattis Sheriffen, du övertygade mig inte om nånting den här gången heller.

Lallaren från Ibiza:

Du sitter verkligen och scannar tidningen varje dag i jakt på "hedersrelaterat" våld, som du sen kan posta som SD-propaganda på UM


Ungefär vad jag tänkt säga. Det börjar bli patetiskt. Om du hade velat ha nån som helst trovärdighet hade du kunnat posta om NÅNTING annat NÅN gång. Och inte göra det så fruktansvärt självklart att du bara är islamofob av grova mått.

Islam är inte en "våldsam religion". Det är när folk inbillar dig att de ska agera för sin guds räkning och utdela godtyckliga straff som det går åt helvete. Detsamma gäller för alla religioner.

Sen att religion är som gjort för att gå åt helvete - det blir lätt så när folk tror på sagor med den här typen av intensitet - är en annan sak.
Penstrokes:

Det känns extremt jävla PK-maffia att sitta och säga att det VERKLIGEN INTE HADE NÅNTING MED HANS RELIGIÖSA ÖVERTYGELSE ATT GÖRA ALLS!!! [cry][cry]


Hedersvåld har faktiskt inget med religiös övertygelse att göra. Det har sin grund i föreställningar om familjeband och lydnad mot föräldrarna. I en hederskultur anses mannen vara en dålig pappa om han inte har pli på sina barn, och det är en stor skam för honom om barnet t ex väljer sin partner utan hans tillåtelse. Helst ska föräldrarna välja partner åt sina barn.

Det här har rötter i en tid då statsmakten var svag och samhället var ganska laglöst. Individens enda garanti för skydd var då familjen, och då var det viktigt att minsta lilla detalj som kunde hota familjesammanhållningen eliminerades.
Hedersvåld har alltså urgamla rötter och är långt äldre än både islam, kristendom och t.o.m judendom. Inte heller kan tidigare hednisk religion pekas ut som "skyldig"