Forumet - Fall ni inte har fullständigt gymnasiebetyg och tänker läsa upp på komvux

Fall ni inte har fullständigt gymnasiebetyg och tänker läsa upp på komvux

4233 0 20

men gick på gymnasiet när gamla gymnasieskolan gällde. Läs upp innan 2015 sen är det försent, för då är det ba nya gymnasieskolan-folk som kan läsa upp. Dvs för att få fullständigt måste du ta alla kurser inte ba så mycket du missat.   Hoppas jag formulerade mig någorlunda förståeligt nu. Källa = syv. 

Spana också in:


dazed:
inget straff är gott nog åt honom, förstår inte hur man kan vara så konsekvent i att försämra ett lands redan sargade skolväsen mer och mer för varje år och gå emot i princip all tillgänglig forskning, nackskott på den jäveln, saltgruvorna, gulag 
Vissa är ba korkade,  är väl jävligt selektiv när det gäller forskning och har en jävla tro på sig själv -det är inte han som har fel  utan alla andra. 

Känner en snubbe som är  björklund-fan, han saknar totalt förmågan att leva sig in i andras situationer och se saker ur andra perspektiv osv, Björklund är väl samma slag ba med massa oförtjänt makt. 


S3ON:
Livet är fullt utav möjligheter som utesluter utbildningar på papper. Jag vinner erfarenheter och lär mig utav misstag, det är min utbildning. Glad
Ja sant det, men det blir ju svårare att ta sig fram, folk ba ligger i vägen överallt. Vore bra om de kunde låta bli med det å bemöda sig med att bedöma personens kompetens istället för att kräva papper på allt.  

ooaooetsraoouevuooae: Vissa är ba korkade,  är väl jävligt selektiv när det gäller forskning och har en jävla tro på sig själv -det är inte han som har fel  utan alla andra. Känner en snubbe som är  björklund-fan, han saknar totalt förmågan att leva sig in i andras situationer och se saker ur andra perspektiv osv, Björklund är väl samma slag ba med massa oförtjänt makt.

herre jävlar, du umgås med en mer sann definition på bad boys du 

dazed:

herre jävlar, du umgås med en mer sann definition på bad boys du 
Åh nej umgås inte med sattyget, så tolerant kan jag inte påstå mig vara, han är inte ba björlund-fan utan smygsexist och hygienfreak och hatar allt som är 'omodernt' 
S3ON:
Det får vara jättetufft och svårt, bara det är kul!! (:

Aa det e klart. 
Gott att du gillar en utmaning då!  

vet du hur det är med att lägga till kurser? säg att jag exempelvis vill läsa matematik c-e, eller motsvarande kurser inom det nya systemet, för att få behörighet till diverse utbildningar. kommer det i så fall att gå? jag har då grundläggande behörighet sedan tidigare.


dazed:

Nej man ska inte gå och bli martyr i onödan liksom, han själv är ironiskt nog ganska omodern.
Yes xakt. Jaja han kan ju växa upp o arta sig han med.  
kachin: så från o med 1 jan 2015 är det för sent?
Känner en som ska, kanske borde säga till henne. Rätt många kurser kvar. Så det är bara i år och nästa år som hon kan plugga dom? 
Aa, höstterminen 2014 är sista chansen då, sen får man göra om allt istället.  Ja säg till henne!  Spread the word osv 


tlaltecuhtli: vet du hur det är med att lägga till kurser? säg att jag exempelvis vill läsa matematik c-e, eller motsvarande kurser inom det nya systemet, för att få behörighet till diverse utbildningar. kommer det i så fall att gå? jag har då grundläggande behörighet sedan tidigare.
Jag vet inte helt, men själv så fattas det bara en kurs för mig som är matteB, och jag kommer inte få läsa matteB alls utan ta matte1, men det kommer gå att kombinera med mina andra betyg. Så aa antagligen borde det gå att lägga till så.