Forumet - Falsk identitet (Dålig fantasi på trådnamn)

Falsk identitet (Dålig fantasi på trådnamn)

218 0 69
Det här är bara en gnälltråd som jag skriver för att jag antagligen börjar bli en gammal bitterfitta till gubbe, men jag skriver så sällan trådar så det kvittar.

Det jag stör mig på just nu är att det är så många unga tjejer nuförtiden som ofta på internet lägger upp en bild på en snygg person och utger sig att vara den och sedan även ta äran när någon kommenterar att hon är snygg.

Personligen så tycker jag det här är rätt fult och patetiskt och jag tror nog de flesta håller med mig.
För det första så blir det ganska drygt för den faktiska personen på fotot när folk går omkring och säger saker och låtsas vara henne utan att hon faktiskt har sagt det som påstås. Hade det varit att man bara tagit nedanför ansiktet för att visa kroppsbilder (som många killar brukar göra) eller något hade det väl varit mer okej, men ansikte är bara fult och själviskt.

För det andra så är det ganska patetiskt med tanke på att personen som gör detta inte vågar stå för vem de är och måste ha en falsk bild på sig själva för att de alldeles för utsvultna på uppmärksamhet. Det är verkligen att hamna på bottenskrapet.

Jag minns tyvärr inte alla länkar men här är ett exempel:

http://xLiiinaa.bilddagboken.se

Hejnejjagharingetbättreförmigänattdampapåinternetfjortisar

Spana också in:

ohYEA_:

hahahah men lol
fan va pinsamt


Ämnet eller jag? Jag gör inte det här ofta you know, var snell[sad]

mediakatt:

Finns det på fullt allvar folk som gör så?


Hänvisar till länken. Bilddagboken är full av tjejer som utger sig att vara emocore-brudar från USA. Ganska fjantigt. När man fyllt 16 tycker jag att man borde veta bättre.
Jallieeeeee:

de kanske e fula o vill dölja sin identitet


Men då ska de ge fan i att lägga upp några såna bilder ö h t. Kan man inte stå för vem man är så man måste låtsas vara någon annan ska man inte vara ute och surfa på internet. Gå och spring bort fettsvålet i skogen istället.
Unexpected:

Själv kommer jag aldrig förstå nöjet med att sitta och glo på folk på bilddagboken.


Jag blev less på UM för länge sen, att hänga på Newgrounds och Flashback fungerar inte för mig:(

F ö så kan man ibland hitta snygga och/eller intressanta människor där. Gäller bara att sålla igenom all fjortisbullshit.