Forumet - Falska människor

Falska människor

1105 1 12

Jag har gått i samma orkester som en tjej som jag verkligen avskyr i flera år nu och jag blir så jäkla leds! Jag blir seriöst arg varenda orkester repetition. Hon är en sån person som skrattar åt alla skämt å är gullig mot alla hon ogillar!! Varje gång hon pratar med mig känner jag bara för att fråga varför hon gör det eftersom jag vet att hon bara vill vara min vän för att det ska se bra ut utåt! T ex när hon var osams med min kompis bad hon  honom att bli sams igen för att hennes kompisar börjat undra? Varför kan hon inte bara säga som det är till sina vänner? Bästa vänner kallar de sig till och med! Jag klarar inte av henne och speciellt inte att hon har "vänner" eftersom alla hennes relationer är lögn!!! Vad ska jag göra?? Kan jag göra nåt? 

Vad tror ni att hennes beteende kan bero på? 

Senast ändrad 4 Jun 2013, 15:38 av Åtta

Spana också in:

Jo jag vet att mycket falskhet kan bero på t ex dålig självkänsla! Men jag tycker inte de kan låta det gå ut över andra. T ex håller hon också på med massvis av killar som hon inte ens gillar och snackar skit om de sen och säger att det är så synd om henne för att de gillar henne... Tycker att det är att gå för långt. Men jag kanske är hård?


Flurr: Jo jag vet att mycket falskhet kan bero på t ex dålig självkänsla! Men jag tycker inte de kan låta det gå ut över andra. T ex håller hon också på med massvis av killar som hon inte ens gillar och snackar skit om de sen och säger att det är så synd om henne för att de gillar henne... Tycker att det är att gå för långt. Men jag kanske är hård?
vrf känner du behov av att uppfostra henne? Har hon inga föräldrar? tror bara du måste lära dig att inte engagera dig så väldigt i folk du inte ens känner