Forumet - falskhet runt omkring mig

falskhet runt omkring mig

537 0 18

Spana också in:

honolulu:

finns rätt många som jag har märkt i alla fall, beror väl på vad för relation ni har kanske och om ni är ett gäng eller om ni hänger ensamma/om de har en viss uppfattning om dig. tänker på vän och skolmiljön nu


vi är inget större gäng direkt, oftast träffar jag bara nån vän i taget men jag kan ändå inte förmedla hur jag mår. Jag hatar mig själv för att jag alltid skämtar bort allt och kommer på ursäkter som "jag är trött" för att lämna mitt mående i skymundan. Så man kan nog säga att jag inte gör det så lätt för mina vänner. Men dom skulle verkligen inte förstå.

Hur kan man efter år av misshandel ändå älska sin mamma? Om jag någon gång försöker berätta så får jag alltid svaret att jag ska klippa kontakten helt. Men det klarar jag inte...
Jag förstår vad menar med att de inte förstår, men du kan välja att inte berätta för dem och berätta för någon annan.
Jag har berättat om mina problem för endast tre personer, min pojkvän, min kurator och en kompis som har varit med om samma sak.
Min närmaste kompisar vet ingenting, och det funkar bra för mig.
Har du försökt prata med en kurator? De kommer inte med förslag som att klippa kontakten, utan mer reparera relationen.
har träffat en flertal kuratorer men det har inte funkat. Har också gått hos olika psykologer men det handlar mest om vad som händer nu, inte vad som varit. Går hos en nu som mest fokuserar på hur jag ser ut. I princip alla samtal senaste tiden handlar om varför jag har piercat mig, varför jag har mössa så ofta, varför jag inte klipper min lugg kortare...känns bara oproffesionellt och jag känner mig attackerad över att alltid behöva motivera hur jag ser ut. Vad spelar det för roll?