Aviseringar
Rensa alla

Fan är det för fel på tjejer?


Ämnesstartare

Varje tjej jag träffat på som visat någon form av intresse har tillslut tappat intresse helt out of nowhere.
Och då börjar man fråga sig själv - är det något fel på mig?
Jag har ingen dålig självkänsla eller självförtroende alls. Faktum är att jag inte ens har en specifik åsikt om mitt utseende. Jag tar hand om mitt utseende, tränar regelbundet, rakar eller trimmar skägget, klipper mig ofta, tänker efter hur jag klär mig osv. Men jag har ingen åsikt om jag är "snygg" eller "ful". Det är upp till varje person att ha en åsikt om hur jag ser ut.

Det jag dock inte fattar är varför tjejer helt plötsligt tappar intresse? Eller inte ens ger en chans att man ska lära känna varandra? Jag pratar mycket med en tjej, hon verkar vara sjukt intresserad och vill ses och bla bla bla. Men så fort jag drar en "hey ska vi kanske fika?" så kommer största bullshit ursäkterna sen Irans president sade att förintelsen aldrig ägt rum. Så tjejen pratar med mig, vill ses och visar intresse, men så fort jag leder vidare så kommer skitsnacket. 

Eller så tar vi tjejen som pratade med mig ganska mycket, som sade att "hon blev helt kär i mig" (inte bokstavligt ofc) efter att jag hade haft ett framträdande. Så pratade vi med varandra ganska mycket men så fort jag frågade om hon ville ses utanför skolan kom bullshitten.
Eller tjejen som bara hälsade på mig under tre år på gymnasiet och sen när vi väl började prata med varandra så kommer en av hennes kompisar och tror att jag försöker vara jobbig mot henne, trots att hon ville gå åt sidan under festen och prata med mig enskilt? Så står kompisen kvar där, pratar och drar iväg henne tillslut. Som att jag hade tvingat hennes kompis till något, dafuq?
Bästa är att kompisen säger att den tjejen har svårt att säga nej och att hon tycker synd om folk så hon pratar med dem. HON ville gå undan och prata med mig, hur i helvete blev jag en bad guy mitt i det hela?

Det jag har svårt att förstå är "vad jag gör fel". Känns som att jag har någon aura som bara fuckar upp allt så fort jag gör minimala framsteg. Jag vill inte vara a pain in the ass och konstant skriva till tjejer och pusha på att ses, för jag är ingen desperat person och jag hatar att spamma någon med meddelanden. Och om de fan inte visar något jävla intresse genom att ignorera mig och dra bullshit ursäkter, varför fan ska jag lägga ner tid? Och om det är någon jävla variant av att spela svårfångad, hur fan ska jag veta när en tjej verkligen inte vill ha något med mig att göra och när hon faktiskt vill det?

Fan är det för fel på vissa tjejer? Vad ska man egentligen göra? Jag har inga problem med att skapa kontakt med dem, få dem att finna något intresse i början, men helt plötsligt försvinner intresset utan att jag ens fattar hur eller varför.
(ja jag svär mycket när jag är irriterad)

Mest oklara texten ever. 


   
Citera

alla vill inte fika

alla vill inte göra som du vill


   
SvaraCitera

du behöver inte göra nåt fel
alla människor passar inte alla människor
förr eller senare hittar du rätt
sluta leta 


   
SvaraCitera

tjejer är aldrig intresserade på riktigt, de är som katter Rodnar De blir bara... Lockade :$


   
SvaraCitera

Vicarious: Många kvinnor är helt enkelt psykiskt sjuka och har stora problem med att förstå sina egna känslor vilket du fått smaka på i dina relationer med kvinnor. Oberäkneliga i det att dem i ena sekunden kan visa upp stort intresse för att i nästa sekund vara helt avståndstagande. Kvinnor är helt enkelt inte lika enkla att förstå och att ha att göra med som oss män, men det är väl också någonstans det som är tjusningen med kvinnor och anledningen till att vi män ständigt går och förälskar oss i dessa varelser. Du kan ha med dig att det inte är ditt fel utan att kvinnor i regel är oberäkneliga. Fortsätta kämpa på och hoppas att du träffar en kvinna som inte är lika psykiskt sjuk som de flesta kvinnor är eller helt enkelt strunta i kvinnorna och istället satsa på att bli homosexuell. Lycka till i vilket fall som helst!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

elverpigen:
du behöver inte göra nåt fel
alla människor passar inte alla människor
förr eller senare hittar du rätt
sluta leta 

Worst part, jag letar inte. Två av dessa exempel kom till mig lol. 

Tickstart:
tjejer är aldrig intresserade på riktigt, de är som katter Rodnar De blir bara... Lockade :$

Kanske borde börja försöka locka dem med tonfisk? :$


   
SvaraCitera

Vicarious: Worst part, jag letar inte. Två av dessa exempel kom till mig lol.

nä den värsta delen är inte att du inte letar utan att du påverkas så negativt av det 🙁

och den värsta delen i denna tråd är niklas inlägg


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

NiklasW

Ibland hade det nog varit lättare att bara attraheras av killar. Dock verkar jag inte göra det :c
Nejmen det är bara så skumt att de verkar aldrig veta vad de vill. Jag förstår hela poängen med att alla inte passar med varandra, men varför leda på ett intresse så pass tydligt och sedan bara ignorera en? Känns lite onödigt. 

Tackar, får hoppas på det bästa.


   
SvaraCitera
time
 time

NiklasW:
Vicarious: Många kvinnor är helt enkelt psykiskt sjuka och har stora problem med att förstå sina egna känslor vilket du fått smaka på i dina relationer med kvinnor. Oberäkneliga i det att dem i ena sekunden kan visa upp stort intresse för att i nästa sekund vara helt avståndstagande. Kvinnor är helt enkelt inte lika enkla att förstå och att ha att göra med som oss män, men det är väl också någonstans det som är tjusningen med kvinnor och anledningen till att vi män ständigt går och förälskar oss i dessa varelser. Du kan ha med dig att det inte är ditt fel utan att tjejer i regel är oberäkneliga. Fortsäta kämpa på och hoppas att du träffar en tjej som inte är lika psykiskt sjuk som de flesta tjejer är eller helt enkelt strunta i kvinnorna och istället satsa på att bli homosexuell. Lycka till i vilket fall som helst!

Ditt inlägg får mig att önska att ens ett uns av det var verklighetsförankrat, och att dessa kvinnor du drar över en kam skulle hitta dig och gå bananas.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

elverpigen: nä den värsta delen är inte att du inte letar utan att du påverkas så negativt av det 🙁

True, det är nog den värsta delen. Dock påverkas jag inte negativt i form av sorg, utan mer av irritation och förvirrad över varför vissa tjejer är så skumma 🙂


   
SvaraCitera

timeisrunningout: Ditt inlägg får mig att önska att ens ett uns av det var verklighetsförankrat, och att dessa kvinnor du drar över en kam skulle hitta dig och gå bananas.

haha du stöter alltid på såna konstiga kvinnosyner när du kommer in :3 De är små och förvirrade, have mercy :$


   
SvaraCitera

Vicarious:

True, det är nog den värsta delen. Dock påverkas jag inte negativt i form av sorg, utan mer av irritation och förvirrad över varför vissa tjejer är så skumma 🙂

vissa killar är också skumma. ta det som att ni inte är meant to be, eller försök förstå dem. 


   
SvaraCitera

många människor fungerar så. det är bara att vänja sig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tickstart: De är små och förvirrade, have mercy :$

"De"? 
Jag klargjorde i slutet av inlägget att jag pratade om vissa tjejer, inte alla. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

elverpigen: vissa killar är också skumma. ta det som att ni inte är meant to be, eller försök förstå dem.

Självklart är vissa killar skumma. Det har inget med könet att göra, utan det har med personen i sig att göra. Att jag skrev som jag gjorde lockar läsare, dvs respons från folk och möjligtvis personer som kanske kan läsa mellan raderna och förstå att jag undrar vad jag gör fel. Jag känner att felet ligger mer hos mig än hos dessa specifika tjejer, vilket jag säkert inte framhävde tillräckligt bra pågrund av min frustration.


   
SvaraCitera