Forumet - Fan mitt liv på riktigt alltså

Fan mitt liv på riktigt alltså

476 1 12

Spana också in:


sessan707997:
Men det är inte det som är grejen. Hon kommer ju antagligen bli en gigantisk supermodell medan jag sitter här och kommer aldrig bli något speciellt alls.
Men bli någonting speciellt då hitta någonting annat om du själv inte tror att du skulle kunna bli modell eller nåt. Förklaringen till varför just hon är känd eller vad man ska säga är ganska enkel vissa föds till ett liv andra föds till ett annat finns inte så mycket att göra åt saken.
Alla kan få ett sånt liv om de vill - om det nu är glamour du är ute efter - men det krävs hårt jobb och engagemang. Nu råkade hon ha turen att födas in i en familj som verkligen jobbat upp sig, men om du satsar hårt och tror på dig själv kanske du någon gång får barn som har turen att födas in i DIN lyckade familj! 

time: Alla kan få ett sånt liv om de vill - om det nu är glamour du är ute efter - men det krävs hårt jobb och engagemang. Nu råkade hon ha turen att födas in i en familj som verkligen jobbat upp sig, men om du satsar hårt och tror på dig själv kanske du någon gång får barn som har turen att födas in i DIN lyckade familj! 
Sant, men jag ville också ha den turen :(