Forumet - Fan rikemansungar

Fan rikemansungar

1034 0 27
Är de bara min skola som har två centrum? Ett kill centrum ett tjej centrum asså en tjej och en kille i centrum. 

Jag är killen i centrum, alla killar alla tjejer och alla beslut som fattas går och kretsar runt mig och den tjejen. Hon gillar mig tjejen asså, men jag gillar inte henne då hon är mer den fina stilen och jag är mer badboy. 

Är 14år gammal för er som undrar. Det finns även gäng i centrumen mobbarna de mobbade badboysen och rikamansungarna, man tillhör ett gäng själv badboysen. badboysen är asså de som är små kriminella asså baxar, målar kör bil moppe m.m 

för en vecka sen när gänget va ute och målade så kommer rikemansungarna och börjar jidra med oss om att det förstör miljön en av de tog en burk och slängde iväg då blev de ju bråk som centrum snubben är de mitt jobb att styra upp skiten men pallade inte själv satte jag mig på en bänk och kollade på självklart vinner ju badboysen rätt enkelt. 

Nästa dag i skolan har då tjejen i centrum fått reda på de då. Och de Ee jag som ska stå tillsvarvs för rektor polis föräldrar massa jävlar.

Va fan ska jag göra? När rikemans anusen står framför mig och skriker på de bakom mig att de ska ta med luftgevär och skuta de medans mina killar skriker att de tar med pistol och jag vet ju att de har pistoler och skit någon som har något tipps på hur jag ska lungna skiten?? Då tjejen inte vill hjälpa till då "jag har ställt till det" 

Spana också in:


Ezztrakt

för en vecka sen när gänget va ute och målade så kommer rikemansungarna och börjar jidra med oss om att det förstör miljön en av de tog en burk och slängde iväg
De har ju rätt, ni gör något som är fel. Dom säger till er. Fan ta "badboys" skitungarna menar du nog???