Forumet - fan ska jag göra?!

fan ska jag göra?!

672 0 35
skulle egentligen flytta till egen lya idag i en förort till sthlm, där det är väldigt mkt bråk, men det verkade relativt lugnt när jag var där. men nu när jag läst mer om stället känner jag mig mest rädd av bara tanken och överväger att skaffa självförsvarsspray mm för att ens gå utanför ytterdörren dagtid.

egentligen skulle jag tagit bussen för tio minuter sen så nu har jag ju missat chansen. det är jävligt lång bussresa till min lägenhet härifrån och någon skjuts får jag inte.

imorron börjar skolan och där måste jag ju vara, men va fan, jag är runt fem timmar därifrån just nu? men jag har ingen jävla lust att flytta till det där skitstället iallafall, men hur fan ska jag göra då?? finns några jag ev kan bo hos i nån vecka eller så som bor rätt nära skolan, men dom åker inte hem dit förrän om kanske en vecka och då missar jag ju mycket. jag måste fan hitta ny lya så snart det går och har hört av mig till flera som hyr ut rum men ingen har fan svarat. men jag vill då verkligen inte bo på ett skumt jävla ställe där jag kommer vara rädd hela tiden, men samtidigt vill jag gå i skolan jag kommit in på eftersom jag har bra kompisar där osv och jag vill så gärna flytta nära skolan, men inte fan till det där området. vad ska jag göra???! djävla skit.

Spana också in:

Nintendo:

Var inte så fördomsfull och tro inte på allt du läser. Skapa en egen uppfattning.


men när jag var där såg det jävligt sunkigt ut men jag såg ju inte så mycket skumma typer just då, men av folks egna erfarenheter som bor där (samt statistik) ska det vara jävligt mycket brottslighet, vilket inte lockar för en 16-åring som mig som ska bo ensam dessutom.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Angelize:

Farsta? Haha, det är inte farligt där.


en av de värsta förorterna?
snällahjälpmig:

en skola i jävla farstahelvete.


men *suck* man kan ju inte flytta till stockholm och samtidigt tro att man bor kvar i ockelbo eller målilla eller var man nu kommer ifrån... [tired]

Det är väl jättebra om du fått egen bostad i Farsta om det dessutom är där du ska plugga?
Åtta:

Orka bli asrädd bara för att man ska bo i Farsta.


Där kan jag iaf hålla med dig. Jag har svårt att direkt komma på någon förort till Stockholm där det inte förekommer brott. Kan någon nämna någon? Och då inte en villaförort såklart där man behöver fem miljoner i plånboken för att kunna köpa in sig.
HAHA, Farsta är ju ingenting! Skit i all statistik, ge det en chans! Det är absolut inget fel på Farsta, trodde du skulle till typ... Kommer inte på nåt... :P Men du har absolut ingen anledning att vara rädd för att bo i Farsta, var bara glad över att du fick en lägenhet vetja! Jag skulle lugnt ta en i typ Tensta/Rinkeby/Flemingsberg till och med, om det innebar egen lägenhet och närhet till skolan (inte för att man skulle ha velat gått gymnasiet där, men du fattar :P)