Forumet - Fan ta er alla

Fan ta er alla

152 0 34

Spana också in:

Luther Blissett:

Gav mig själv ett ultimatum förra hösten, ett år till och har mitt liv inte blivit märkbart bättre så drar jag


Frågan är ju om du kan säga till dig själv att du prövat allt som går, och ifall det inte finns något du skulle kunna tänka dig att pröva innan du ger dig av.

Om jag hade bestämt mig för att det livet jag lever nu inte var värt att leva hade jag gjort det jag aldrig hade vågat annars, slänga sig på cykeln och cykla till kina eller vad fan som helst. Det enda som håller oss tillbaka är rädslan för framtiden, och har man ingen sådan har man heller inga ursäkter för att göra vad fan man vill.
Dan_the_ironman:

Det enda som håller oss tillbaka är rädslan för framtiden


Nej, det som håller mig tillbaka är en svår dissociativ diagnos jag har pga decennier av emotionell misshandel, är enbart nyfiken på framtiden.

Dan_the_ironman:

Om jag hade bestämt mig för att det livet jag lever nu inte var värt att leva hade jag gjort det jag aldrig hade vågat annars


Redan gjort allt det [cool]
Luther Blissett:

September drar jag från den här skithålan, njut medan ni kan


Kära Luther Blisett,

Självklart är det ditt eget val. Vad beror det på?

Min åsikt är att du bör stanna. Vi behöver dig. Jag känner dig inte, men har sett en del på forumet. Du är mycket klok, har humor och världen behöver sådana människor. Dessutom har du stor potential att njuta av livet, att upptäcka saker. (p.s. Rekomenderar att undvika en rutt över Himalaya d.s.) KRAM