Forumet - Fantasier om en vän

Fantasier om en vän

202 0 1
Jag är en tjej på 26år och har en tjejkompis som jag har fantasier om. Jag vet redan min läggning, jag är bisexuell men dras mer till tjejer. Men jag har pojkvän. Och den här tjejkompis som jag har fantasier om, vi dejtade ett kort tag i början när vi träffades men av någon anledning så ville jag bara ha henne som vän, kände nog inget just då. Men nu, flera månader senare är hon den enda jag tänker på och vill vara med. Jag är väldigt förvirrad och vet inte vad jag ska göra. Vad för råd kan ni ge mig? 

Inga kommentarer

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Antinge så borde du prata med henne om det eller en psykolog, eller så kanske rent av sagt så borde du prata med din pojkvän om dina fantasier och tankar, så kanske inte kan komma fram till något bra.

Vill du testa på att på saker med andra tjejer eller är det som sagt bara fantasier och tankar? Du kanske kommer över dessa tankar och gillar din pojkvän mer eller så kanske du kommer dras mer till tjejer, jag är kanske inte helt rätt person att fråga men jag har i perioder tänkt på att ha sex med samma kön dock på ett monotont sätt och men jag tycker inte det känns helt rätt och jag skulle bara vilja göra det med en likasinnad. Dock så dras jag bara till tjejer, finner inget intressant med killar annat än som en vanlig kompis.