Forumet - FAQ

FAQ

787 0 2
Hej ungdomar.se!

Har ni någon fråga om mig är det bara att fråga :)
Så, jag tänkte berätta lite om mig själv. Alltså jag kom över hit av en slump. Den första tråden jag läste handlade till stora delar om feminism. (Jag är för jämställdhet.)
Många är i olika åldrar här så jag tycket att min fråga, "Varför mår många unga dåligt idag" var en bra fråga att ställa här. Antagligen har ni inte ens undrat varför jag undrade eller ens tänkt på det, men jag vill att alla ska må bra. För nästan tre år sedan tog en av mina då bästa vänner livet av sig. Hon blev 14. Den första frågan jag ställde mig, var varför ska jag fortsätta. Efter en vecka hade jag misstroget börjat undra varför tiden fortsatte gå. Hur kunde visarna fortsätta röra sig?
Nu, över två år senare ställer jag mig istället frågan, vad kan jag göra för att detta inte ska ske igen?
Mina "specialintressen" med de mänskliga rättigheterna och mående grundar sig ändock i mitt förflutna. Om jag inte kämpar för henne hade väl allt varit förgäves?
Frågor som jag vill ha svar på,
Förtjänar människor någonting? De flesta är bara egoistiska och ibland känner jag bara att människor dömer en och misstror en, så varför bry sig?
Jag blev nyligen avstängd för att jag försökte visa att jag brydde mig. För att jag erbjöd mig att ge kontakt, det som jag vet att jag själv behövde, men inte fick. Det må ha varit impulsivt av mig, men varför hjälpa människor när de inte vill ha hjälp? Vissa dagar ser jag inget hopp för mänskligheten.
Varför ska jag fortsätta leva? Varför inte bara ge upp? Vad gör det för skillnad? Tydligen är jag bara en ondskefull flicka som försöker locka de unga. Administratörerna kommer väl bara bli glada.
Just nu är jag arg, arg för att allt känns så meningslöst. Ingen tror ändå på mig. Hur kan jag kämpa för de som misstror mig, dömer mig? Har ni någonsin känt att ni önskade att ni bara inte var ni. Så många gånger jag tänkt att det borde varit jag som dött och inte hon.

Frågor?
förstår hur du känner min pojkvän dog för några år sen och jag var helt förkrossad var hemma hela dagarna ville inte göra något förutom att vara vid hans grav och tala för mig själv (trodde han hörde mig) men nu mår jag lite bättre idag jag tänker likadant ofta varför behövde han vara död? varför dog inte jag varför ville gud ha kvar mig på jorden där jag inte gör någon nytta medans han var snäll artig fanns där för exakt alla jag ville t.ex inte ha hjälp av någon så fort dem erbjöd hjälp slutade jag ha kontakt med dem och liknande  med andra ord har jag levt ett kasst liv men man blir starkare varje gång